Verkkokurssi työelämässä oleville fibromyalgiaa sairastaville - hae mukaan 8.8. mennessä!

9.5.2019
Valtakunnallinen

Sairastatko fibromyalgiaa ja olet mukana työelämässä? Reumaliitto järjestää syksyllä  verkkokurssin, jonka tavoite on tarjota sairastaville tukea ja eväitä jaksamiseen.

Miten jaksan fibromyalgian kanssa työelämässä? -verkkokurssi toteutetaan 9.9.-12.10.2019. Kurssin tarkoitus on antaa tietoa ja valmiuksia omaan arkeen ja työssä selviytymiseen ja jaksamiseen.

Verkkokurssin pituus on viisi viikkoa. Kurssi toteutetaan täysin verkossa. Kurssi alkaa maanantaina 9.9.2019 ja päättyy lauantaina 12.10.2019.

Teemoja on viisi:

• Tunne oma sairautesi
  • Fibromyalgia ja liikunta
  • Kipu osana elämää
  • Keinoja työelämässä jaksamisen tueksi
  • Hyvinvointi ja omat voimavarat

Kurssilaiset tutustuvat jokaiseen teemaan viikon ajan, tekevät tehtäviä ja keskustelevat aiheista itselleen sopivana ajankohtana. Mukana kurssilla on kaksi valmentajaa.

Hae mukaan!

Kurssille otetaan mukaan 12 henkilöä. Hakuaika päättyy 8.8.2019. Hakemukseen ei tarvitse liittää lääkärinlausuntoa (on vapaaehtoista). Huolellisesti täytetty hakulomake riittää

Osallistumista varten tarvitset toimivan nettiyhteyden lisäksi tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Kurssi toteutetaan helppokäyttöisellä alustalla.

Täytä hakulomake

Lue lisää Reumaliiton sopeutumisvalmennuksista

fibromyalgia verkkokurssi

23.10.2019
Pisimmät toimituskatkot kestävät jopa puoli vuotta.
10.10.2019
Reumaliitto tapasi päättäjiä eduskunnassa.
7.10.2019
Reumaviikon avajaisia ja 70-vuotiasta Kalajokilaakson