Tules Digirasteil: Reumasairaudet ja uni -verkkoluento

3.2.2021
Verkkotapahtuma

Tervetuloa Turun seudun Reumayhdistys ry:n kevään Tules Digirasteil -verkkotapahtumiin!

Reumasairaudet ja uni -verkkoluento

• Keskiviikkona 24.3. klo 18:00 – 19:00
  • Asiantuntijana uniohjaaja Ritva Gluth, Uniopisto.fi.
  • Ilmoittautumiset 17.3. klo 14 mennessä s-postitse: info@turunreumayhdistys.fi
  • Tules Digirasteil -tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.
  • Ilmoittautuneille lähetämme osallistumislinkin ennen luentoa.

Jos unesi on katkonaista ja levotonta, heräilet öisin, pyörit peittosi tuhannelle mykkyrälle, rauhoittuminen iltaisin on hankalaa ja mietit mistä tästä on oikein kysymys? Löydä tie tasapainoon ja luonnolliseen uneen!

Mitä ovat Tules Digirastit? Turun seudun Reumayhdistyksen Tules Digirasteil -tapahtumien logomerkki.

Tules Digirastit ovat Turun seudun Reumayhdistyksen järjestämiä uusia kuukausittaisia verkkotapahtumia. Tules Digirasteil -tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Digirastien sisällöt vaihtelevat luennoista virkistäviin aiheisiin, kuten yhteislauluun, tanssihetkeen ja porinakahveihin.

Seuraa tiedotusta Turun seudun Reumayhdistyksen Instagram ja Facebook -tileillä @turunreumayhdistys tai käy kurkkimassa lisätietoja yhdistyksen verkkosivuilta www.turunreumayhdistys.fi.

Turun seudun Reumayhdistyksen logomerkki

9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.
30.11.2020
Reumaliitto, Allergia-, iho- ja astmaliitto, IBD ja muut suolistosa

Tervetuloa virtuaalisille kuntavaalikahveille ma 8.3. klo 13-14.30!
Verkkotapahtuma
Ravitsemus on yksi konkreettisimmista tekijöistä, joilla voimme vaikuttaa omaan terv
Verkkotapahtuma
Kiinnostaako sinua ihmisten hyvinvointi?
Valtakunnallinen
Reumaliitto nostattaa jälleen Keltaisen Nauhan päivänä 17.3.