Tules Digirasteil: Luonnollista hyvinvointia yrteistä -verkkoluento

27.4.2021
Verkkotapahtuma

Tervetuloa Turun seudun Reumayhdistys ry:n kevään Tules Digirasteil -verkkotapahtumiin! Tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Tules Digirasteil Luonnollista hyvinvointia yrteistä -verkkoluennon ilmoitus kuvana. Ilmoituksessa on kuva, jossa pöydän päällä on paljon erilaisia yrttejä.

Luonnollista hyvinvointia yrteistä -verkkoluento

Luento perehdyttää osallistujat yrttien ja villiyrttien mahdollisuuksiin tukea hyvinvointia sekä antaa vinkkejä yrttien käyttöön itsehoidossa.

Tapahtuman ilmoitus (PDF)

Mitä ovat Tules Digirastit? Turun seudun Reumayhdistyksen Tules Digirasteil -tapahtumien logomerkki.

Tules Digirastit ovat Turun seudun Reumayhdistyksen järjestämiä uusia kuukausittaisia verkkotapahtumia. Tules Digirasteil -tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Digirastien sisällöt vaihtelevat luennoista virkistäviin aiheisiin, kuten yhteislauluun, tanssihetkeen ja porinakahveihin.

Seuraa tiedotusta Turun seudun Reumayhdistyksen Instagram ja Facebook -tileillä @turunreumayhdistys tai käy kurkkimassa lisätietoja yhdistyksen verkkosivuilta www.turunreumayhdistys.fi.

Turun seudun Reumayhdistyksen logomerkki

3.5.2021
Sairaanhoitajille suunnattu koulutus toteutetaan Reumaliiton ja Tampereen ammattikor
9.1.2020
Tutuksi tullut reumahoitaja-chat jatkuu tiistai-iltaisin.
5.12.2019
Vaihdevuodet voivat olla viheliäiset tai vaivattomat.
12.9.2018
Reumatologin kuukausittaiset suorat luennot Facebookissa jatkuvat syksyllä 2018.

Tule kokeilemaan joogaa!
Verkkotapahtuma
Tervetuloa virtuaalisille kuntavaalikahveille ma 17.5. klo 17.00-18.30!
Verkkotapahtuma
Reumaliitto kannustaa koko reumayhteisön käynnistämään syksyn toimintakauden kävelyretkillä!
Verkkotapahtuma
Tule virkistymään ja juhlistamaan alkavaa kesää musiikin ja laulun parissa!