Tules Digirasteil: Kevät laulaen tulevi - yhteislaulua verkossa

3.2.2021
Verkkotapahtuma

Tervetuloa Turun seudun Reumayhdistys ry:n kevään Tules Digirasteil -verkkotapahtumiin!

Kevät laulaen tulevi - yhteislaulua verkossa

• Muusikko Rami Tapperin johdolla torstaina 22.4. klo 14:00 – 15:00
  • Ilmoittaudu mukaan 19.4. klo 16 mennessä s-postitse: info@turunreumayhdistys.fi.
  • Ilmoittautuessa kerro mahdolliset laulutoiveesi!
  • Tules Digirasteil -tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

Mitä ovat Tules Digirastit? Turun seudun Reumayhdistyksen Tules Digirasteil -tapahtumien logomerkki.

Tules Digirastit ovat Turun seudun Reumayhdistyksen järjestämiä uusia kuukausittaisia verkkotapahtumia. Tules Digirasteil -tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Digirastien sisällöt vaihtelevat luennoista virkistäviin aiheisiin, kuten yhteislauluun, tanssihetkeen ja porinakahveihin.

Seuraa tiedotusta Turun seudun Reumayhdistyksen Instagram ja Facebook -tileillä @turunreumayhdistys tai käy kurkkimassa lisätietoja yhdistyksen verkkosivuilta www.turunreumayhdistys.fi.

Turun seudun Reumayhdistyksen logomerkki

9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.
30.11.2020
Reumaliitto, Allergia-, iho- ja astmaliitto, IBD ja muut suolistosa

Tervetuloa virtuaalisille kuntavaalikahveille ma 8.3. klo 13-14.30!
Verkkotapahtuma
Ravitsemus on yksi konkreettisimmista tekijöistä, joilla voimme vaikuttaa omaan terv
Verkkotapahtuma
Kiinnostaako sinua ihmisten hyvinvointi?
Valtakunnallinen
Reumaliitto nostattaa jälleen Keltaisen Nauhan päivänä 17.3.