Tules Digirasteil: Inspiraatiota monipuoliseen arkiruokailuun -verkkoluento

29.9.2021
Verkkotapahtuma

Tervetuloa Turun seudun Reumayhdistys ry:n Tules Digirasteil -verkkotapahtumiin! Tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimia.

Inspiraatiota monipuoliseen arkiruokailuun -verkkoluentoTules Digirasteil monipuolisen arkiruokailun verkkoluennon ilmoituskuva. Kuvassa Kari 'Kape' Aihinen. Ilmoittaudu mukaan ajoissa, paikkoja rajoitetusti!

Tule kuulemaan ja inspiroitumaan! Luvassa "kapemainen" hyväntuulinen ilta arkiruokailun parissa.

Tapahtuman ilmoitus (PDF-tiedosto)

Mitä ovat Tules Digirastit? Turun seudun Reumayhdistyksen Tules Digirasteil -tapahtumien logomerkki.

Tules Digirastit ovat Turun seudun Reumayhdistyksen järjestämiä uusia kuukausittaisia verkkotapahtumia. Tules Digirasteil -tapahtumat ovat ilmaisia ja kaikille avoimiaDigirastien sisällöt vaihtelevat luennoista virkistäviin aiheisiin, kuten yhteislauluun, tanssihetkeen ja porinakahveihin.

Seuraa tiedotusta Turun seudun Reumayhdistyksen Instagram ja Facebook -tileillä @turunreumayhdistys tai käy kurkkimassa lisätietoja yhdistyksen verkkosivuilta www.turunreumayhdistys.fi.

Turun seudun Reumayhdistyksen logomerkki

3.5.2021
Sairaanhoitajille suunnattu koulutus toteutetaan Reumaliiton ja Tampereen ammattikor
9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.

Verkkotapahtuma
Tervetuloa Reumaklubille kyselemään vuoden 2022 toiminta-avustukseen liittyvistä asioista!
Verkkotapahtuma
Vahvista omaa ohjaajuuttasi ja jaksamistasi vapaaehtoistoiminnassa!
Verkkotapahtuma
Tervetuloa virtuaaliseen keskustelutilaisuuteen tiistaina 2.11 klo 17.30–19, Mitä sote-uu
Turku
Reumaliitto järjestää kursseja erilaisissa elämäntilanteissa oleville reuma- ja muit