Tukea vanhemmille -ilta: Kun kipu koskettaa perhettä

16.2.2021
Verkkotapahtuma

Lapsen tai nuoren kipu koskettaa koko perhettä ja voi herättää läheisissä monenlaisia tunteita.

Miten lapsi ilmaisee kipua?
Mitä sinä vanhempana voit tehdä lievittääksesi lapsesi kipuja?
Miten huolehtia omasta jaksamisestasi?
Miten lapsen tai nuoren kivut voivat vaikuttaa koko perheeseen?

Muun muassa näitä aiheita käsitellään torstaina 18.3.2021 klo 18-19.30 järjestettävässä teemaillassa.
Illassa tarjotaan tietoa ja tukea sairastavan lapsen tai nuoren perheen arkeen. Ilta koostuu alustustosiosta ja aiheen yhteisestä pohdinnasta. Osallistujat pääsevät myös keskusteleman kokemuksistaan ammattilaisen sekä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Iltaan ovat tervetulleita kaikki kipua sairastavien lasten tai nuorten läheiset, esimerkiksi vanhemmat ja isovanhemmat.

Tapahtuma järjestetään verkossa Microsoft Teamsin välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan 17.3. klo 16 mennessä täältä.

Tilaisuuden järjestävät Suomen Reumaliitto ja Suomen Kipu ry. Teemailtaa ohjaa toimintaterapeutti Jenni Tarhanen Suomen Kipu ry:sta.

Lisätietoja illasta sähköpostitse heta.rissanen@reumaliitto.fi

9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.
13.3.2020
Reumaliitto peruu omat tapahtumansa huhtikuun loppuun asti koronavirustilanteen taki

Tervetuloa Suomen Reumanuorten ja
Verkkotapahtuma
Olisiko sinun paikkakunnallasi kysyntää lasten, nuorten tai perheiden toiminna
Verkkotapahtuma
Tervetuloa Turun seudun Reumayhdistys ry:n kevään Tules Digirasteil -verkkotapahtumiin!