Tukea lapsen diagnoosin saamisen jälkeen - Liveluento verkossa

5.10.2020

Liveluento verkossa: Tukea lapsen diagnoosin saamisen jälkeen

Perjantaina 16.10. klo 10–11.30

Perhepsykoterapeutti Outi Abrahamsson pitää asiantuntijan liveluennon, jonka tarkoituksena on tarjota keinoja vanhemmille omien ajatusten ja tunteiden käsittelyyn lapsen sairastuessa pitkäaikaissairauteen.

Asiantuntija luennoi liven alkuun, jonka jälkeen on varattu aikaa vapaalle keskustelulle ja kysymyksille.

Verkkoluento järjestetään Zoom-alustalla videoyhteyden kautta.
Osallistua voi mikrofonia ja kameraa käyttäen, kirjoittamalla chatissa tai pelkästään kuunnellen.
Luento-osuus tullaan taltioimaan. Keskustelua ja kysymyksiä ei tallenneta.

Verkkoluento järjestetään yhteistyössä Psoriasisliiton sekä Crohn ja Colitis ry:n kanssa.

Ilmoittaudu verkkoluentoon osoitteeseen susanna.nikkanen@ibd.fi viimeistään kaksi päivää ennen luentoa, jotta saat linkin ja liittymisohjeet.

13.3.2020
Reumaliitto peruu omat tapahtumansa huhtikuun loppuun asti koronavirustilanteen taki
12.3.2020
Tärkeintä on pyrkiä suojautumaan koronavirukselta.
9.1.2020
Tutuksi tullut reumahoitaja-chat jatkuu tiistai-iltaisin.

Jyväskylä
Kun perheessä on sairautta, vaatii se parisuhteelta paljon. Puolison, lapsen tai mol
Tampere
Tapahtuma siirtyy keväälle 2021 koronavirustilanteen vuoksi!
Verkkotapahtuma
Nurekatiimi järjestää syyskuun lopusta aina