Toiminta-avustus 2024 infotilaisuus

-
19.4.2023
Verkkotapahtuma

Tervetuloa kuulemaan ja saamaan neuvoja vuoden 2024 toiminta-avustukseen liittyvistä asioista!

Suomen Reumaliitto hakee vuosittain STEA:lta avustusta jäsenyhdistystensä toiminnan tukemiseksi. Reumaliiton hallitus päättää vuosittain yhdistysten avustuksen hakulinjauksista ja toteutuksesta.

Toiminta-avustusta voivat hakea sellaiset yhdistykset, jotka eivät saa suoraan STEA-avustusta. Tuen myöntämisen yleinen edellytys on, että yhdistys on Suomen Reumaliiton jäsen. Toiminta-avustus on haettavissa 15.10. – 15.12.2023. Ohjeet ja linkki sähköiseen hakulomakkeeseen löytyvät Yhdistysnetistä: Toimiva yhdistys --> Toiminta-avustus. Huom! Tiedot, ohjeet ja lomakkeet vuoden 2024 hausta päivitetään sivuille lokakuun 2023 alkuun mennessä.

Toiminta-avustukseen liittyvää infoa ja neuvontaa annetaan etäyhteyksin Teamsin välityksellä seuraavissa tilaisuuksissa:

Yllä mainittuihin Teams-tilaisuuksiin tulee ilmoittautua etukäteen. Klikkaa tilaisuuden vieressä olevaa Ilmoittaudu täällä -linkkiä, niin pääset ilmoittautumaan. Tilaisuudet ovat samansisältöisiä. Niissä käsitellään toiminta-avustuksen käytön kohteet, hakulomakkeen täyttäminen ja lähettäminen sekä tarvittavat liitedokumentit. Lisäksi tilaisuuksissa on aikaa kysymyksille. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen. Voit halutessasi osallistua useampaankin tilaisuuteen. Ilmoittautuneille lähetetään linkki tilaisuuteen sähköpostitse ennen tilaisuutta, ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Tilaisuudet järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Tervetuloa mukaan!

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Hämeenlinna
Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa!
Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa! 
Verkkotapahtuma
Tule mukaan kuulemaan, mistä itsearvioinnissa on kyse!
Valtakunnallinen
Haluatko auttaa reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaita henkilöitä löytämään oman