Sote-uudistus – tietoa, keskustelua ja kysymyksiä

22.3.2022
Verkkotapahtuma

Tervetuloa virtuaaliseen keskusteluhetkeen sote-uudistuksesta!

Tapaamisen tarkoituksena on päivittää ajankohtaista tietoa sote-uudistuksesta ja tarjota mahdollisuus keskusteluun sekä kokemusten vaihtoon teeman ympärillä. Keskustella voidaan myös sote-uudistukseen vaikuttamisesta.

Tilaisuus on kaikille avoin ja vapaamuotoinen. Osallistua voi matalalla kynnyksellä ja mukaan voi tulla vain kuuntelemaankin.

Tilaisuuden aluksi ennen keskustelua kuullaan tiivis info sote-uudistuksesta. Reumaliitosta keskustelemassa aiheesta on liiton hallituksen jäsen Anne Huusko.

Halutessasi voit jo ennakolta tutustua materiaaleihin:

Tilaisuuteen ei ole erillistä ilmoittautumista. Mukaan liitytään tästä linkistä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Teams-yhteys)

Tulethan sinäkin mukaan!

28.4.2022
Sosiaali- ja terveysministeriö pyysi Reumaliitolta lausuntoa tekeillä oleviin esteettömyysasetuks
5.4.2022
Reumaliitto lähetti avoimen kirjeen kansanedustajille yhdessä kahdeksan muun potilasjärjestön kan
25.3.2022
Suomen Reumaliitto on antanut lausunnon hallituksen esitykseen vammaispalvelulainsäädännön uudist

Verkkotapahtuma
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Rovaniemi
Tervetuloa mukaan pelaamaan tuttuja lautapelejä liikunnallisina versioina!
Reumaliitto kutsuu koulutetut vertaistukijat vertaistukijapäiville!
Valtakunnallinen
Kiinnostaako sinua ihmisten hyvinvointi?