Sote-uudistus – tietoa, keskustelua ja kysymyksiä

22.3.2022
Verkkotapahtuma

Tervetuloa virtuaaliseen keskusteluhetkeen sote-uudistuksesta!

Tapaamisen tarkoituksena on päivittää ajankohtaista tietoa sote-uudistuksesta ja tarjota mahdollisuus keskusteluun sekä kokemusten vaihtoon teeman ympärillä. Keskustella voidaan myös sote-uudistukseen vaikuttamisesta.

Tilaisuus on kaikille avoin ja vapaamuotoinen. Osallistua voi matalalla kynnyksellä ja mukaan voi tulla vain kuuntelemaankin.

Tilaisuuden aluksi ennen keskustelua kuullaan tiivis info sote-uudistuksesta. Reumaliitosta keskustelemassa aiheesta ovat liiton hallituksen jäsen Jarmo Heino sekä sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija Miranna Seppälä.

Halutessasi voit jo ennakolta tutustua materiaaleihin:

Tilaisuuteen ei ole erillistä ilmoittautumista. Mukaan liitytään tästä linkistä:

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Teams-yhteys)

Kysymyksiä voi halutessaan lähettää jo ennakkoon osoitteeseen miranna.seppala@reumaliitto.fi

Tulethan sinäkin mukaan!

Samansisältöinen virtuaalikeskustelu tullaan järjestämään myös syksyllä ti 25.10 klo 16–17.30. Täältä löydät lisätietoja. Tervetuloa!

28.4.2022
Sosiaali- ja terveysministeriö pyysi Reumaliitolta lausuntoa tekeillä oleviin esteettömyysasetuks
5.4.2022
Reumaliitto lähetti avoimen kirjeen kansanedustajille yhdessä kahdeksan muun potilasjärjestön kan
25.3.2022
Suomen Reumaliitto on antanut lausunnon hallituksen esitykseen vammaispalvelulainsäädännön uudist

Verkkotapahtuma
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Rovaniemi
Tervetuloa mukaan pelaamaan tuttuja lautapelejä liikunnallisina versioina!
Reumaliitto kutsuu koulutetut vertaistukijat vertaistukijapäiville!
Valtakunnallinen
Kiinnostaako sinua ihmisten hyvinvointi?