Sauvakävelyilta - Sauvakävelyn uudet tuulet

4.12.2018
Oulu

Tervetuloa mukaan tutustumaan edelleen kehittyvään sauvakävelyyn Oulun jäähallille!

Maailman johtavat sauvakävelynasiantuntijat:

• kertovat uusista sauvakävelyn terveystutkimustuloksista
  • esittelevät hyviä sauvaharjoitteita
  • ohjaavat oikeisiin kävelytapoihin ja
  • kävelevät kaikkien osanottajien kanssa 1-6 km.

Tapahtuma kestää kaksi tuntia.

Niin nuoret kuin vanhat, hyvä- ja huonokuntoiset, aloittelijat ja ammattilaiset… kaikki olette lämpimästi tervetulleita! Omat sauvat mukaan. Myös lainasauvoja saatavilla.

Ei pääsymaksua. Sään mukainen ulkoiluvarustus päälle.

Tapahtuma toteutuu yhteistyönä Tahko Pihkala seuran, ICNW, Amazing Finland, Suomen Latu / Oulun Latu, Sydänliitto, Hengitysliitto, Reumaliitto, Diabetesliitto, ”Voimaa vanhuuteen” -ohjelma, Oulun kaupunki kanssa.

12.12.2018
Ole mukana auttamassa – ilahduta aineettomalla lahjalla!
23.11.2018
Soveltava Liikunta SoveLi ry:n ja SoveLi ry:n jäsenjärjestöt toivovat seuraavien kirjausten näkyv
24.5.2018
Asahi on Suomessa kehitetty terveysliikuntamuoto, jossa on mukana itämaisia elementt
15.5.2018
Reumaliitto on julkaissut ensitietoesitteen 13–17 vuotiaille nuorille, jotka ovat ju

Espoo
Tervetuloa mukaan tutustumaan edelleen kehittyvään sauvakävelyyn Espoon Oittaal
Turku
Tervetuloa mukaan tutustumaan edelleen kehittyvään sauvakävelyyn Turun Impivaaraan!
Oulu
Tässä koulutuksessa syvennytään geokätköilyssä hiukan pidemmälle mm.
Kouvola
Tervetuloa mukaan tutustumaan edelleen kehittyvään sauvakävelyyn Kouvolan Urheilukeskukseen!