Reumaviikon webinaarit: Må bra i vardagen

23.9.2022
Verkkotapahtuma

Reumaveckan firas den 9–15 oktober med temat En sjukt bra vårdstig. Samtidigt firas Reumaförbundets 75 år med ett antal webbinarier.

Reumaviikkoa vietetään 9.-15.10. teemalla Sairaan hyvä hoitopolku. Samalla juhlistetaan 75-vuotiasta Reumaliittoa webinaariviikon merkeissä.

Webinaariviikon monipuolisesta tarjonnasta löytyy ohjelmaa jokaiselle!

Måndag 10.10. klockan 17.30-18.30

Må bra i vardagen

Mia Montonen föreläser om att må bra i vardagen. I föreläsningen tar hon upp olika sätt som man i vardagen kan ta hand om sig själv och skapa balans i tillvaron. Föreläsningen är riktad till alla som vill må bättre i vardagen. Mia Montonen är en mångsysslare inom social- och hälsovården, hon är utbildad sjukskötare, politcies magister och arbetshandledare (STOry) och för tillfället studerar hon för att bli familje- och parpsykoterapeut.

Registrera

Maanantai 10.10. klo 17.30-18.30

Må bra i vardagen (Ruotsinkielinen luento)

Luennoijana Mia Montonen.

Muutokset ohjelmaan mahdollisia.

Webinaareihin osallistuminen on maksutonta ja ne ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan itseäsi kiinnostaviin webinaareihin tästä!