Reumatroppi-ohjaajan peruskoulutus

-
17.4.2023
Verkkotapahtuma

Haluatko auttaa reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaita henkilöitä löytämään oman terveytensä ja hyvinvointinsa aineksia arjen elämyksistä ja iloisesta yhdessäolosta? Kouluttaudu Reumatroppi-ohjaajaksi!

Koulutuksessa kuulet Reumatroppi-ryhmätoimintamallista ja -materiaaleista ja saat käytännön vinkkejä oman Reumatroppi-ryhmäsi käynnistämiseen paikallisessa reuma- tai tules-yhdistyksessä tai valtakunnallisesti verkossa.

Koulutetut Reumatroppi-ohjaajat saavat valmiin, 30 erilaista ryhmätoimintakertaa sisältävän Reumatroppi-ryhmätoimintamateriaalin käyttöönsä. Aloittavat ryhmät saavat myös yhteisen materiaalipaketin sisältäen mm. suositut Reumatroppi-heijastinliivit. Hanketyöntekijän tuki on käytettävissä kaikissa kysymyksissä ja ryhmän käynnistämisessä myös koulutuksen jälkeen.

Ilmoittaudu itse ja pyydä myös yhdistyskaverisi mukaan! Suosittelemme kahta ohjaajaa per yhdistys, koska se mahdollistaa ohjaamisen vastuiden ja ilojen jakamisen toisen kanssa.

Aika: keskiviikkona 18.10.2023 klo 17-19.30

Paikka: Verkossa, Microsoft Teams -etäyhteys. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille etukäteen sähköpostitse.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen tiistaihin 17.10.2023 klo 23.30 mennessä.

ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA MYÖHEMMIN

Koulutus on maksuton. Toimimme Veikkauksen tuella ja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Lue lisää koulutuksesta ja Reumatroppi-toiminnasta osoitteesta https://reumatroppi.reumaliitto.fi/. Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa nimellä Reumatroppi.

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Hämeenlinna
Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa!
Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa! 
Verkkotapahtuma
Tule mukaan kuulemaan, mistä itsearvioinnissa on kyse!
Valtakunnallinen
Haluatko auttaa reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaita henkilöitä löytämään oman