Pulinaa ja pulikointia

5.4.2023
Valtakunnallinen

Pulinaa ja pulikointia -viikonlopputapaaminen reumasairautta sairastavien lasten perheille

Reumaliitto järjestää 26.-27.8.2023 Nokian Edenissä viikonlopputapahtuman lastenreumaa sekä harvinaisia reumasairauksia sairastavien lasten perheille. Tapahtuma on suunnattu perheille, joissa sairastava lapsi on iältään 4–10-vuotias.

Tarjolla on tietoa lastenreumasta ja harvinaisista reumasairauksista, mukavaa yhdessäoloa ja tekemistä sekä ennen kaikkea mahdollisuus tavata muita perheitä, joissa lapsella on reumasairaus. Tapaaminen on tarkoitettu eri lastenreuman tyyppejä sekä esimerkiksi lapsuusiän skelrodermaa/systeemistä skleroosia, SLE:tä (lupus), dermatomyosiitia, vaskuliittia, Behcetin tautia, Välimeren kuumetta sekä HIDS:ä, CAPS:a ja TRAPS:ia sairastaville lapsille perheineen.
 

 

Pulinaa ja pulikointia -tapahtuman juliste.

Tapaamiseen ilmoittaudutaan alla olevan linkin/kuvan QR-koodin kautta avautuvalla lomakkeella 19.6. mennessä. Ilmoittautumisajan päätyttyä perheille lähetetään tarkempaa tietoa tapaamisesta. Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin mahtuu mukaan, lastenreumaa sairastavien lasten perheet pääsevät mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja harvinaisia reumasairauksia sairastavien lasten perheet valitaan hakijajoukosta.  

Osallistumisen vahvistamisen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Tapaamisen omavastuuosuus on 40 euroa aikuisilta ja 10 euroa lapsilta sisältäen majoituksen, täysihoidon, allasosaston käytön ja monipuolisen ohjelman, jota on sekä kaikille yhdessä, että lapsille ja vanhemmille erikseen. Tapaaminen alkaa lauantaina noin klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Osallistujia informoidaan tarkemmasta ohjelmasta tapaamisen lähestyessä. 
 

Ilmoittaudu mukaan 19.6. mennessä tämän linkin kautta. 

 

Lisätietoja:
heta.rissanen@reumaliitto.fi tai puh. 044 784 17 77
jaana.hirvonen@reumaliitto.fi tai puh. 0400 760 054

Aiheeseen liittyvät uutiset ja blogit

15.2.2023
Uusi verkkopalvelu helpottaa omaan tilanteeseen sopivan vertaistukijan löytämistä.
26.1.2023
Reumaliitto haluaa innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja lisätä myönteisiä kokemuk
1.12.2022
Reumaliiton televisioarpajaiset näkyvät Nelosella joulu-maaliskuus
26.9.2022
Pitkäaikaissairauden oireet, kuten väsymys ja kivut, eivät välttämättä näy ulospäin,