Pitkäaikaissairaiden lasten yhden vanhemman perheiden leiri

10.5.2017
Tampere

Pienperheyhdistys ry järjestää leirin, joka on suunnattu yhden vanhemman perheille, joissa lapsella on reuma tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus, diabetes, astma tai allergia tai IBD -tulehduksellinen suolistosairaus. Sinun ei tarvitse olla Pienperheyhdistyksen jäsen osallistuaksesi leirille.

Paikka: Diabeteskeskus, Kirjoniementie 15, 33680 Tampere

Leirillä on omaa ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille. Aikuisten ohjelman ajaksi on varattu lastenhoito. Mukaan leirille mahtuu 15 perhettä. Etusijalla ovat perheet, jotka eivät ole olleet mukana vastaavilla leireillä. Viikonlopun omavastuuhinta on 60 euroa/ perhe. Hinta sisältää majoituksen, ruuat, ohjelman ja lastenhoidon ohjelman ajaksi.

Leiriä tukevat Allergia- ja astmaliitto, Crohn & Colitis ry, Diabetesliitto ja Reumaliitto.

Kukin potilasjärjestö maksaa loput todellisista kustannuksista kolmelle omaan kohderyhmäänsä kuuluvalle perheelle. Jos haluat osallistua etkä mahdu kolmen kustannettavan perheen joukkoon tai lapsellasi on jokin muu sairaus, voit osallistua omakustanteisesti hintaan 180 €/ aikuinen, 90€/ 5-15-vuotias lapsi ja 60€/alle 5 v. lapsi.

Leiripaikkana toimivassa Diabeteskeskuksessa on korkeatasoinen allergia-keittiö, joka mahdollistaa kaikkein allergisimpienkin osallistumisen leirille. Lisätietoja leiripaikasta: https://www.diabetes.fi/yhteiso/yhteystiedot/diabeteskeskus

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Pienperheyhdistyksen kautta alla olevalla linkillä:

Ilmoittautumiset viimeistään 7.8.2017 alla olevasta linkistä.

Vahvistuksen leirille pääsemisestä, tarkemman ohjelman sekä tulo-ohjeet leirille saat sähköpostilla viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Lisätiedot: Sini Järnström, vertaistoiminnan koordinaattori, sini.jarnstrom(at)pienperhe.fi

20.2.2018
Hyvä hoito on lopulta kiinni yksinkertaisista asioista.
1.2.2018
Reumaliitto on julkaissut Lastenreuma ja liikunta -oppaan, jonka monet harjoit
21.9.2017
Vastaa reumaa sairastavien lasten perheille tarkoitettuun kyselyyn, jolla kartoitamm
28.8.2017
Reumaliiton Mielekästä, liikunnallisesti rikasta, elämää -hankkeen tavoite on lisätä

Vuokatti
Parisuhde Kataja järjestää  MTLH:n kanssa tuetun loman pääsiäisenä
Esbo
Kaikkien yhdistysten ja perheiden iloinen liikuntapäivä luonnonhelmassa Nuuksiossa, Pitkäjärven r
Helsingfors
En gemensam träff och ett inspirerande forum, som erbjuder deltagarna stärkande kamratstöd.