Nuorten oma Minä itse! -päivä

16.4.2019
Tampere

Reuman kanssa eläville nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu päivä täynnä tietoa, tekemistä ja rentoa yhdessäoloa.

Päivän sisältö on rakennettu nuorten toiveiden mukaisesti eli tiedossa juuri niitä asioita, joita moni pohtii omassa arjessaan.

Päivä järjestetään Tampereella Kulttuuritalo Laikussa lauantaina 5.10. klo 10–17.

Ohjelmassa lyhyitä tietoiskuja mm. psykologi Hanna Vuorimaan mielenkiintoinen  Elämä on! Pitääkö olla huolissaan kun on reuma ja nuorten paneeli, jossa aiheina koulu, kaverit, seurustelu..
Lisäksi ravitsemusterapeutti Laura Heikkilä antaa ravintovinkkejä, kysy lääkäriltä tuokiossa lääkäri Suvi Peltoniemi vastaa nuorten kysymyksiin,
tarinateatteri Vox improvisaatioesitys ja kaiken tämän lisäksi tavataan muita nuoria, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä.

Tapahtuman aloituksessa mukana rap-artisti Samuel Shipway Tampereelta. Samuel julkaisi syyskuussa uuden EP:nsä joka kantaa nimeä Ihmisen Merkit. Samuel on tullut tunnetuksi Risto Räppääjä-elokuvien nimikkohahmona, mutta nyt hän luo uraa musiikin parissa.

Kuvassa muusikko Samuel Shipway
Kuvassa: Samuel Shipway

Päivän vetäjinä toimii Reumaliiton Nurekatiimiläiset - Kaisa, Henkka, Lauri, Sari, Aino-Maria, Lotta ja Marika. (Nureka = nuori reuman kanssa)

Tapahtuma on ilmainen ja sisältää lounaan. Lisäksi päivään osallistuneiden kesken arvotaan Finnkinon lippupaketteja! Voit ottaa kaverisi halutessasi mukaan!

Vaikka tilaisuus on suunnattu 13 vuotiaista ylöspäin, niin jos olet 12 vuotias ja kiinnostunut osallistumaan, niin olet toki tervetullut :)

Ilmoittaudu heti mukaan tästä! Ilmoittautuminen on auki pe 27.9. asti.

Tapahtumaa tukemassa: AbbVie, Sanofi ja Tutoris.

Kuva Minä itse-päivän mainoksesta. Kuvassa oleva teksti on sama kuin tällä kalenterisivulla.

12.8.2020
Hallitus neuvottelee paraikaa työllisyystoimista, joiden olisi määrä tuoda Suomeen 30
26.5.2020
Liikunta on tärkeää kipupotilaalle. Se saattaa vähentää kipujakin.
13.3.2020
Reumaliitto peruu omat tapahtumansa huhtikuun loppuun asti koronavirustilanteen taki
12.3.2020
Tärkeintä on pyrkiä suojautumaan koronavirukselta.

Verkkotapahtuma
Tervetuloa kokeilemaan virtuaalista metsäkävelyä!
Verkkotapahtuma
Nurekatiimi järjestää syyskuun lopusta aina
Verkkotapahtuma
Tule tutustumaan Reumaliiton digitaalisiin työkaluihin Teams verkkoympäristöön ke 7.10.