Nuorten oma Minä itse! -päivä

16.4.2019
Tampere

Reuman kanssa eläville nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu päivä täynnä tietoa, tekemistä ja rentoa yhdessäoloa.

Päivän sisältö on rakennettu nuorten toiveiden mukaisesti eli tiedossa juuri niitä asioita, joita moni pohtii omassa arjessaan.

Päivä järjestetään Tampereella Kulttuuritalo Laikussa lauantaina 5.10. klo 10–17.

Ohjelmassa lyhyitä tietoiskuja mm. psykologi Hanna Vuorimaan mielenkiintoinen  Elämä on! Pitääkö olla huolissaan kun on lastenreuma ja nuorten paneeli, jossa aiheina koulu, kaverit, seurustelu..
Lisäksi ravitsemusterapeutti Laura Heikkilä antaa ravintovinkkejä, tuunataan itselle mukava muisto päivästä ja kaiken tämän lisäksi tavataan muita nuoria, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä.

Tapahtuman aloituksessa mukana rap-artisti Samuel Shipway Tampereelta. Samuel julkaisi syyskuussa uuden EP:nsä joka kantaa nimeä Ihmisen Merkit. Samuel on tullut tunnetuksi Risto Räppääjä-elokuvien nimikkohahmona, mutta nyt hän luo uraa musiikin parissa.

Kuvassa muusikko Samuel Shipway
Kuvassa: Samuel Shipway

Päivän vetäjinä toimii Reumaliiton Nurekatiimiläiset - Kaisa, Henkka, Lauri, Sari, Aino-Maria, Lotta ja Marika. (Nureka = nuori reuman kanssa)

Tapahtuma on ilmainen ja sisältää lounaan. Lisäksi päivään osallistuneiden kesken arvotaan Finnkinon lippupaketteja! Voit ottaa kaverisi halutessasi mukaan!

Vaikka tilaisuus on suunnattu 13 vuotiaista ylöspäin, niin jos olet 12 vuotias ja kiinnostunut osallistumaan, niin olet toki tervetullut :)

Ilmoittaudu heti mukaan tästä! Ilmoittautuminen on auki pe 27.9. asti.

Tapahtumaa tukemassa: AbbVie, Sanofi ja Tutoris.

Kuva Minä itse-päivän mainoksesta. Kuvassa oleva teksti on sama kuin tällä kalenterisivulla.

5.9.2019
Reumaliitto lähetti sosiaali- ja terveysministeriöön lausuntonsa aktiivimalliin liittyen. <
20.6.2019
Eurooppalainen potilasakatemia EUPATI välittää tietoa lääketutkimuksesta
19.6.2019
Reumaliitto ja lukemattomat muut pyrkivät vaikuttamaan tulevaan hallitusohjelmaan viime s
17.6.2019
Hoitopolku kertoo, miten reitti lastenreuman epäilystä etenee diag

Valtakunnallinen
Vie vanhus ulos -kampanja – Elämyksiä luonnosta
Kajaani
Yhdistysten liikuntaa ohjaaville tai ohjaamisesta kiinnostuneille.
Lappeenranta
Yhdistysten liikuntaa ohjaaville tai ohjaamisesta kiinnostuneille.
Tampere
Tule innostavaan ideapajaan, jonka aiheina mm.