Nuorten ja nuorten aikuisten verkkotapaaminen

25.8.2020
Verkkotapahtuma

 

Nurekatiimi järjestää syyskuun lopusta aina vuoden 2020 loppuun asti yhteensä neljänä keskiviikkoiltana verkkotapaamiset nuorille ja nuorille aikuisille. Kolme ensimmäistä tapaamista ovat Zoom-iltoja, viimeinen tapaaminen on pelipäivä Twitchissä. Osallistua voivat kaikki yli 13-vuotiaat. Osallistumiseen tarvitsee ainoastaan internetyhteyden ja tietokoneen tai älylaitteen.

Jokaisella tapaamisella on oma teemansa, mutta kaikkien yhteisenä tavoitteena on koota yhteen reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairaita nuoria ja nuoria aikuisia viihtymään ja viettämään aikaa yhdessä vertaistuen parissa.

Tapaamisiin voi osallistua matalalla kynnyksellä ja aivan mistä vain, vaikka omalta sohvalta. Kameraa tai mikrofonia ei ole pakollista käyttää.

Zoom-illat:

Zoom-iltoihin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla osallistumislinkki tapahtumapäivänä. Erillistä sovellusta tai ohjelmaa ei tarvitse ladata. HUOM! Jokaiseen Zoom-iltaan on oma ilmoittautumisensa.

 

Twitch-pelipäivä:

  • Ke 30.12. klo 12 alkaen koko päivän kestävä Late Show, päivän vetää Nurekatiimin Late.

Twitch-livelähetystä pääsee seuraamaan joko selaimella tai ladattavalla sovelluksella. Peleihin voi myös liittyä mukaan Discordin kautta. Päivään ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

 

Lisätietoja Twitch-pelipäivästä:

- Striimaus alkaa klo 12 ja jatkuu iltaan saakka. Klo 12-16 pelataan vain kaikille sallittuja tai K12 pelejä, klo 16 jälkeen mukana on mahdollisesti myös vanhemmille suunnattuja pelejä. Late kertoo peleistä tarkemmin Twitch-lähetyksessä.

- Oikean kanavan löydät Twitchistä hakemalla nimellä la1turikko tai laiturikko. Katsomaan pääsee ilman omia tunnuksiakin.

- Jos kuitenkin haluat päivän aikana kommentoida chatissa tai tukea kanavaa, tulee tehdä oma käyttäjä Twitchiin. 

 

Pysyt ajantasalla nuorten ja nuorten aikuisten tapahtumista seuraamalla Reumaliiton tapahtumakalenteria sekä Reumaliiton ja Nurekatiimin Instagram-tilejä.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja blogit

15.2.2023
Uusi verkkopalvelu helpottaa omaan tilanteeseen sopivan vertaistukijan löytämistä.
26.1.2023
Reumaliitto haluaa innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja lisätä myönteisiä kokemuk
1.12.2022
Reumaliiton televisioarpajaiset näkyvät Nelosella joulu-maaliskuus
26.9.2022
Pitkäaikaissairauden oireet, kuten väsymys ja kivut, eivät välttämättä näy ulospäin,

Aiheeseen liittyvät tapahtumat