Nuorten ja nuorten aikuisten verkkotapaaminen

25.8.2020
Verkkotapahtuma

 

Nurekatiimi järjestää syyskuun lopusta aina vuoden 2020 loppuun asti yhteensä neljänä keskiviikkoiltana verkkotapaamiset nuorille ja nuorille aikuisille. Kolme ensimmäistä tapaamista ovat Zoom-iltoja, viimeinen tapaaminen on pelipäivä Twitchissä. Osallistua voivat kaikki yli 13-vuotiaat. Osallistumiseen tarvitsee ainoastaan internetyhteyden ja tietokoneen tai älylaitteen.

Jokaisella tapaamisella on oma teemansa, mutta kaikkien yhteisenä tavoitteena on koota yhteen reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairaita nuoria ja nuoria aikuisia viihtymään ja viettämään aikaa yhdessä vertaistuen parissa.

Tapaamisiin voi osallistua matalalla kynnyksellä ja aivan mistä vain, vaikka omalta sohvalta. Kameraa tai mikrofonia ei ole pakollista käyttää.

Zoom-illat:

Zoom-iltoihin ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla osallistumislinkki tapahtumapäivänä. Erillistä sovellusta tai ohjelmaa ei tarvitse ladata. HUOM! Jokaiseen Zoom-iltaan on oma ilmoittautumisensa.

Twitch-pelipäivä:

  • Ke 30.12. klo 12 alkaen koko päivän kestävä Late Show, päivän vetää Nurekatiimin Late.

Twitch-livelähetystä pääsee seuraamaan joko selaimella tai ladattavalla sovelluksella. Peleihin voi myös liittyä mukaan Discordin kautta. Päivään ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tarkemmat ohjeet 30.12. alkavassa Twitch-lähetyksessä.

Lisätiedot nuorten ja nuorten aikuisten Zoom-illoista päivittyy tapahtumakalenterisivulle. Pysyt ajantasalla myös seuraamalla Reumaliiton ja Nurekatiimin Instagram-tilejä.

Aiheeseen liittyvät uutiset ja blogit

13.3.2020
Reumaliitto peruu omat tapahtumansa huhtikuun loppuun asti koronavirustilanteen taki
12.3.2020
Tärkeintä on pyrkiä suojautumaan koronavirukselta.
9.1.2020
Tutuksi tullut reumahoitaja-chat jatkuu tiistai-iltaisin. 
17.12.2019
Vaskuliittien diagnosointi o

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Verkkotapahtuma
Nurekatiimi järjestää syyskuun lopusta aina
Tampere
Tervetuloa viettämään hetki tärkeän asian äärellä!
Verkkotapahtuma
Illassa tarjotaan tietoa ja tukea sairastavan lapsen tai nuo
Verkkotapahtuma
Nurekatiimi järjestää syyskuun lopusta aina