Nuorten Camp -aikuispuolen hoitoon siirtyville nuorille Helsingissä

29.1.2018
Helsinki

Leiri on suunnattu pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on jo siirtynyt Lastenklinikalta aikuisten puolelle, tai joiden siirtyminen on edessä viimeistään vuoden kuluttua leiristä.

Valinnoissa etusijalla ovat Lastenklinikan seurannassa olleet ja ensikertaa Nuorten CAMPille osallistuvat nuoret.

Ilmoittautumiset viimeistään 9.3. linkistä www.nuorten.fi

Leirin omavastuu on 20 euroa, sisältäen ohjelman, majoituksen kahden hengen huoneissa, ruokailut ja ohjelman mukaiset siirtymiset Meilahdesta Nuuksion hotelliin ja takaisin. Kelalta on mahdollisuus tiedustella matkakorvausta muille osuuksille.

Lisätietoja, pdf

23.8.2018
Sairastatko fibromyalgiaa ja olet mukana työelämässä?
29.5.2018
Nuorena saatu reumadiagnoosi voi tuntua epäreilulta.
15.5.2018
Reumaliitto on julkaissut ensitietoesitteen 13–17 vuotiaille nuorille, jotka ovat ju
20.2.2018
Hyvä hoito on lopulta kiinni yksinkertaisista asioista.

Kuopio
Reumanuorten vertaistukileiri järjestetään Kuopiossa 12-14.10.2018 Rytkyn leirikesku
Helsinki
Luennoitsijana lastenreumatologi Kristiina Aalto.
Espoo
Reumaliiton jäsenyhdistysten ja perheiden iloinen liikuntapäivä luonnonhelmassa