Nuorten Camp -aikuispuolen hoitoon siirtyville nuorille Helsingissä

29.1.2018
Helsinki

Leiri on suunnattu pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito on jo siirtynyt Lastenklinikalta aikuisten puolelle, tai joiden siirtyminen on edessä viimeistään vuoden kuluttua leiristä.

Valinnoissa etusijalla ovat Lastenklinikan seurannassa olleet ja ensikertaa Nuorten CAMPille osallistuvat nuoret.

Ilmoittautumiset viimeistään 9.3. linkistä www.nuorten.fi

Leirin omavastuu on 20 euroa, sisältäen ohjelman, majoituksen kahden hengen huoneissa, ruokailut ja ohjelman mukaiset siirtymiset Meilahdesta Nuuksion hotelliin ja takaisin. Kelalta on mahdollisuus tiedustella matkakorvausta muille osuuksille.

Lisätietoja, pdf

28.2.2019
Kuopiolaiset opiskelijat lähtivät mukaan toteuttamaan Iloa Elämään -päivää lapsiperh
27.2.2019
Harvinainen sairaus tai vamma koskettaa yli 300 000 suomalaista ja
12.2.2019
Tänä vuonna Reumaliitto keskittyy pohtimaan, miten mielen hyvinvoi
12.12.2018
Ole mukana auttamassa – ilahduta aineettomalla lahjalla!

Helsinki
Leiri pitkäaikaissairautta sairastaville nuorille, joiden hoito joko on jo siirtynyt, tai on siir
Espoo
Reumaliiton jäsenyhdistysten ja perheiden iloinen liikuntapäivä luonnonhelmassa