Lisää vapaaehtoisia yhdistykseen: pop up -vapaaehtoistoiminnan ideapaja

29.11.2021
Verkkotapahtuma

Tarvitsetteko yhdistykseenne lisää tekijöitä? Se voi onnistua pop up -vapaaehtoistoiminnan avulla!

Tutkimukset osoittavat, että yhä useammat ihmiset haluavat käyttää aikaansa vapaaehtoistoimintaan, mutta yhä harvempi haluaa sitoutua toimintaan pitkäksi aikaa. Miten yhdistykset voivat ottaa tämän huomioon toiminnan suunnittelussa? Kuinka reuma- ja tulesyhdistysten toiminta paketoidaan keikkavapaaehtoistoiminnaksi?

Tule kuulemaan lisää ja ideoimaan yhdessä, kuinka houkuttelemme yhä useamman antamaan hieman aikaansa reumayhteisön iloksi ja kaikkien sairastavien avuksi!

Ideapajassa la 12.3.2022 klo 10.00-14.30

• Opit, mitä on pop up -vapaaehtoistoiminta.
  • Kuulet esimerkkejä onnistuneesta keikkavapaaehtoistoiminnasta.
  • Saat yhteisessä työskentelyssä ideoita suoraan oman yhdistyksesi toimintaan.

Kouluttajina
Sini Hirvonen, kansalaistoiminnan asiantuntija, Reumaliitto
Eero Väisänen, toiminnanjohtaja, Siskot ja Simot ry

Siskot ja Simot ry tuo iloa ikäihmisten ja vapaaehtoisten elämään pop up -tapahtumilla eli välittämisen keikoilla. Yhdistyksen luotsaama helppo ja hauska vapaaehtoistoiminta sopii myös kiireisille ja sitoutumiskammoisille – heille voi tulla keikkailemaan, kun sinulle sopii. Toiminta kasvattaa suosiotaan vauhdilla ja nyt meillä on mahdollisuus ottaa yhdistyksen opit Reumaliiton jäsenyhdistysten käyttöön!

Koulutus toteutuu ja paikkoja on vielä jäljellä: ilmoittautua voit vielä pe 11.3. klo 10 saakka!

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Koulutus järjestetään verkossa ja osallistuaksesi tarvitset oman tietokoneen, tabletin tai muu älylaiteen sekä sähköpostiosoitteen. Osallistumislinkki sekä liittymisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus toteutetaan, jos ilmoittautuneita on vähintään 12.

Koulutus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Verkkotapahtuma
Syksyllä jokaisella alueella toteutetaan työpaja, johon kutsutaan 1-2 osallistujaa alueen yhdisty
Rauma
Jokainen jäsenyhdistys on tervetullut virkistäytymään ja suunnittelemaan yhteistä toimintaa!
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Verkkotapahtuma
Tule kuulemaan Reumaliiton oppaasta, joka kertoo yhdistyksen vai