Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan ideointipaja

1.3.2021
Verkkotapahtuma

Olisiko sinun paikkakunnallasi kysyntää lasten, nuorten tai perheiden toiminnalle?

Tule jakamaan ajatuksesi muiden kanssa. Ideointipajan tarkoituksena on jakaa hyviä ideoita ja pohtia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin. Mukaan keskustelemaan ovat lämpimästi tervetulleita sekä lasten ja nuorten toiminnan aloittamista vasta suunnittelevat, kuin myös sellaiset, jotka jo aiemmin ovat toimintaa omassa yhdistyksessään järjestäneet.

Kaikille avoin Teams-ideointipaja järjestetään tiistaina 23.3. klo 17.30-19.

Ilmoittaudu mukaan tästä viimeistään 22.3.

Tule mukaan ideoimaan avoimin mielin, osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Lisätietoja antaa: heta.rissanen@reumaliitto.fi

9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.
13.3.2020
Reumaliitto peruu omat tapahtumansa huhtikuun loppuun asti koronavirustilanteen taki

Kouluttaudu vertaistukijaksi!
Verkkotapahtuma
Tervetuloa Turun seudun Reumayhdistys ry:n kevään Tules Digirasteil -verkkotapahtumiin!
Verkkotapahtuma
Reumasairaudet, ja erityisesti nivelreuma, vaikuttavat myös jalkojen terveyteen.
Verkkotapahtuma
Liiton viestintä aloittaa kyselytunnit, joiden tarkoitus on tarjota yhdistyksille käytännönläheis