Koulutus ryhmiä ohjaaville: ryhmänohjaajan vinkit

6.10.2021
Verkkotapahtuma

Vahvista omaa ohjaajuuttasi ja jaksamistasi vapaaehtoistoiminnassa!

Ryhmänohjaajan vinkit - ilmoittautuminen koulutukseen auki 26.10. saakka

Kahden illan maksuton etäkoulutus ryhmänohjaajille

Koulutus sopii esimerkiksi jäseniltoja, kerhoja, liikuntaryhmiä, vertaistukiryhmiä, tai muuta ryhmätoimintaa lähi- tai etätoimintana jo ohjaaville tai ryhmän ohjaamista aloittaville.

Koulutuksessa saat käytännön työkaluja muun muassa ryhmän vuorovaikutukseen, osallisuuteen ja haastaviin tilanteisiin ryhmässä. Mukaasi lähtee myös toimintaideoita ja menetelmiä, joilla ryhmätoimintaan saa uudenlaista virtaa ja varmuutta.

Koulutus pidetään ma 1.11. ja ke 17.11. klo 17.30-20.00 Teamsilla. Koulutukseen osallistumiseen tarvitaan oma tietokone, tabletti tai muu älylaite sekä sähköpostiosoite.

Ilmoittautuminen on auki 26.10. saakka. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Diabetesliiton kanssa ja Opintokeskus Siviksen tuella.

Kouluttaja Anne Hämäläinen on Metsolannen yrittäjä ja ammattikohtaaja. Aiemmin vapaaehtoistyön suunnittelijana toiminut ja itsekin vapaaehtoistyötä tekevä Anne kouluttaa, valmentaa ja työnohjaa eri alojen yhteisöjä ja yksilöitä ympäri Suomen.

Kouluttaja Anne Hämäläisen kuva

Tampere
Kilta-koulutukset järjestetään syksyllä 2021 neljällä paikkakunnalla.
Verkkotapahtuma
Tervetuloa Reumaklubille kyselemään vuoden 2022 toiminta-avustukseen liittyvistä asioista!
Verkkotapahtuma
Tervetuloa virtuaaliseen keskustelutilaisuuteen tiistaina 2.11 klo 17.30–19, Mitä sote-uu
Turku
Reumaliitto järjestää kursseja erilaisissa elämäntilanteissa oleville reuma- ja muit