Kivun kanssa tasapainoon parisuhteessa -parikurssi

31.3.2021
Turku

Reumaliitto järjestää kursseja erilaisissa elämäntilanteissa oleville reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville arjen sujumisen tukemiseksi. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia.

Kivun kanssa tasapainoon parisuhteessa -parikurssi 27.9.-1.10.2021. Kurssipaikkana Ruissalon Kylpylä, Turku. Hakuaika päättyy 18.8.2021

Parikurssit perustuvat vertaistuelliseen kohtaamiseen, ja ne on tarkoitettu pariskunnille, joista toisella on reuma tai muu tuki- ja liikuntaelin sairaus.

Tärkeää kurssin onnistumisen kannalta on, että molemmilla on halua panostaa parisuhteeseen. Siksi on tärkeää, että hakemus täytetään yhdessä.

Hakemuksen sekä lisätiedot löydät täältä

3.5.2021
Sairaanhoitajille suunnattu koulutus toteutetaan Reumaliiton ja Tampereen ammattikor
9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.

Valtakunnallinen
Kävely on helppoa ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä!
Tampere
Tampere
Kilta-koulutukset järjestetään syksyllä 2021 neljällä paikkakunnalla.
Verkkotapahtuma
Vahvista omaa ohjaajuuttasi ja jaksamistasi vapaaehtoistoiminnassa!