Kivun kanssa tasapainoon parisuhteessa -parikurssi

31.3.2021
Lappajärvi

Reumaliitto järjestää kursseja erilaisissa elämäntilanteissa oleville reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville arjen sujumisen tukemiseksi. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia.

Kivun kanssa tasapainoon parisuhteessa -parikurssi 30.8–3.9.2021. Kurssipaikkana Hotelli Kivitippu, Lappajärvi. Hakuaika kurssille päättyy 4.6.2021

Parikurssit perustuvat vertaistuelliseen kohtaamiseen, ja ne on tarkoitettu pariskunnille, joista toisella on reuma tai muu tuki- ja liikuntaelin sairaus.

Tärkeää kurssin onnistumisen kannalta on, että molemmilla on halua panostaa parisuhteeseen. Siksi on tärkeää, että hakemus täytetään yhdessä.

Hakemuksen sekä lisätiedot löydät täältä

9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.
30.11.2020
Reumaliitto, Allergia-, iho- ja astmaliitto, IBD ja muut suolistosa

Kouluttaudu vertaistukijaksi!
Verkkotapahtuma
Tervetuloa Turun seudun Reumayhdistys ry:n kevään Tules Digirasteil -verkkotapahtumiin!
Verkkotapahtuma
Reumasairaudet, ja erityisesti nivelreuma, vaikuttavat myös jalkojen terveyteen.
Valtakunnallinen
Kävely on helppoa ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä!