Kipu ja uupumus -kurssi

31.3.2021
Lappajärvi

Reumaliitto järjestää kursseja erilaisissa elämäntilanteissa oleville reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville arjen sujumisen tukemiseksi. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia.

Kipu ja uupumus -kurssi 4.–8.10.2021. Kurssipaikkana Kylpylä Kivitippu, Lappajärvi. Hakuaika päättyy 30.8.2021.

Yksilökurssit ovat tarkoitettu henkilöille, joilla on reuma tai muu tuki- ja liikuntaelin sairaus. Kurssit perustuvat vertaistuelliseen kohtaamiseen, ja voit asettaa itsellesi tavoitteen kurssityöskentelyä varten.

Hakemuksen sekä lisätiedot löydät täältä

3.5.2021
Sairaanhoitajille suunnattu koulutus toteutetaan Reumaliiton ja Tampereen ammattikor
9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.

Valtakunnallinen
Kävely on helppoa ja ilmaista. Sytytetään yhdessä into ja kipinä kävellä!
Tampere
Tampere
Kilta-koulutukset järjestetään syksyllä 2021 neljällä paikkakunnalla.
Verkkotapahtuma
Vahvista omaa ohjaajuuttasi ja jaksamistasi vapaaehtoistoiminnassa!