Iloa Elämään - lapsiperheiden yhteinen tapahtuma

24.9.2018
Kuopio

iloa elämään merkki

Syksyn 2018 Iloa Elämään -tapahtuma pidetään Kuopiossa lauantaina 17.11. klo 10-16.

Iloa Elämään -tapahtuma on lastenreumaa ja muita tuki-ja liikuntaelinsairauksia sairastavien lasten ja
heidän perheidensä valtakunnallinen vertaistukipäivä.
Päivä on tarkoitettu perheille läheltä ja kaukaa ja se on ilmainen kaikille. Osallistuminen ei edellytä
jäsenyyttä.
Luvassa todellinen hauskantai! Yhdessä tekemisen iloa ja tutustumista muihin lapsiin ja perheisiin!

Tapahtuma järjestetään Savonian AMK:n tiloissa osoitteessa Opistotie 2, 70200 Kuopio.

Siiri alpakka
Siiri-alpakka, 1,5 v. odottaa rapsutuksia.

Päivän ohjelmarunko

•   9.30              Ilmoittautuminen alkaa & aamukahvittelua
  • 10.00              Tervetuloa sanat ja päivän ohjelman läpikäynti
  • 10.15 -12.00   Pajat avoinna. Paljon kaikkea kivaa tekemistä :)
                           - Tutustu paloautoon ja pelastusvälineisiin, VPK:n näytös noin klo 11.30
                           - Lumotarhan ihana Siiri-alpakka rapsuteltavana klo 11-12.
  • 12.00 - 12.45  Lounas
  • 12.45-13.15    Lapset kysyvät reumatologilta -hetki. Vastaamassa reumatologi Liisa Kröger.
  • 13.15-15.45    Pajat avoinna. Kaverikoirat vierailevat.
                           mm. Kuopion tanssistudio tanssittaa tanssipajassa
  • 16.00               Yhteinen päivä päättyy.

Pajojen lisäksi kisailua, herkkuhetkiä, hiuspiste, hassu valokuvauspiste, ongintaa ja tietenkin Puppana mukana
päivässä :)

Ilmoittautuminen käynnissä, joten käy ilmoittamassa perheesi mukaan vaikkapa heti tästä!

Majoittuminen:

Eläväiseen ja kauniiseen Kuopioon on ilo tulla päiväksi tai kahdeksikin. Meidän kautta saat myös vinkit edullisista hotellimajoituksista!

Tarkemmat tiedot ja aikataulut:

Tietoja tapahtumasta löytyy Iloa Elämään Facebook ryhmästä ja Kuopion Reumayhdistyksen sivuilta. Lisätietoja saat myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tarja.pakkala(at)reumaliitto.fi.

Klikkaamalla ilmoitusta näet sen isompana.

Iloa Elämään - Kuopio

12.12.2018
Ole mukana auttamassa – ilahduta aineettomalla lahjalla!
16.11.2018
Reumaliiton verkkosivujen moniammatillisen tiimin chat palvelee jälleen marras-
1.10.2018
Jos suunnittelet raskautta ja käytät reumalääkkeitä, mahdolliset muutostarpeet lääki