Hallitustreffit/Lappi

30.3.2023

Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa! 

Reumaliitto järjestää syksyllä 2023 kaikilla yhdeksällä alueellaan Hallitustreffit. Hallitustreffien avulla halutaan vahvistaa ja tukea jäsenyhdistysten hallituksia sekä tarjota verkostoitumisen paikka alueella. Tilaisuuteen kutsutaan kyseisen alueen yhdistysten hallitusten jäsenet sekä varajäsenet. Valtakunnallisten yhdistysten hallituksen jäsenet tai varajäsenet voivat osallistua oman asuinpaikkakuntansa mukaiseen tilaisuuteen. Tilaisuus on avoin myös alueella asuville Reumaliiton hallituksen tai valtuuston jäsenille.

Hallitustreffeillä käsitellään yhteisiä ajankohtaisia teemoja, joiden avulla tuodaan Reumaliiton strategiaa lähemmäksi yhdistysten arkea. Syksyn 2023 teemat liittyvät sote-uudistukseen ja järjestöyhteistyöhön hyvinvointialueilla sekä jäsenyyden kehittämiseen. Lisäksi päivän aikana toteutetaan työpaja, jossa suunnataan katsetta seuraavan vuoden yhteiseen toimintaan. Työpajassa jokaisella on mahdollisuus tuoda omat ideansa esille ja päästä niin halutessaan myös toteuttamaan toimintaa. Kaikki osallistujat ovat tasavertaisia ja jokaisen mielipide on arvokas. Muodostuneet työryhmät aloittavat seuraavan vuoden projektin suunnittelun. 

Hallitustreffien sisällöstä ja ohjaamisesta vastaavat Reumaliiton työntekijät. Tilaisuuden kesto on noin 5–6 tuntia. Reumaliitto huolehtii päivän kustannuksista (tilat, lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit), yhdistys päättää osallistujiensa matka- ja mahdollisista majoituskustannuksista. Yhdistys voi käyttää näihin kuluihin toiminta-avustustaan.

Lapin Hallitustreffit

Aika: Sunnuntai 27.8. klo 10-16

Paikka: Kultakeronkatu 21, 98530 Pyhätunturi

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen viim. su 13.8. tämän linkin kautta https://kilta.reumaliitto.fi/Tapahtumahallinta/tapahtumatiedot.aspx?id=472. Yhdistyksille on lähetetty kutsu Hallitustreffeille sähköpostitse to 27.4.

Muuta: Hallitustreffiviikonloppuna la 26.8. järjestetään alueellinen retkipäivä alueen jäsenille ja yhdistyksille Pyhällä. Retkipäivän toteutuksesta vastaa Lapin alueen yhdistystoimijoista koostuva työryhmä. Työryhmä on lähettänyt retkipäivästä sähköpostitse tietoa alueen yhdistyksiin.

Lisätietoja: 

Tilaisuus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella. 

Tervetuloa! 

 

 

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Hämeenlinna
Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa!
Verkkotapahtuma
Tule mukaan kuulemaan, mistä itsearvioinnissa on kyse!
Valtakunnallinen
Haluatko auttaa reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaita henkilöitä löytämään oman
Ylihärmä
Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa!