Hallitustreffit / Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala

-
11.4.2023
Siilinjärvi

Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa!

Reumaliitto järjestää syksyllä 2023 kaikilla yhdeksällä alueellaan Hallitustreffit. Hallitustreffien avulla halutaan vahvistaa ja tukea jäsenyhdistysten hallituksia sekä tarjota verkostoitumisen paikka alueella. Tilaisuuteen kutsutaan kyseisen alueen yhdistysten hallitusten jäsenet sekä varajäsenet. Valtakunnallisten yhdistysten hallituksen jäsenet tai varajäsenet voivat osallistua oman asuinpaikkakuntansa mukaiseen tilaisuuteen. Tilaisuus on avoin myös alueella asuville Reumaliiton hallituksen tai valtuuston jäsenille.

Hallitustreffeillä käsitellään yhteisiä ajankohtaisia teemoja, joiden avulla tuodaan Reumaliiton strategiaa lähemmäksi yhdistysten arkea. Syksyn 2023 teemat liittyvät sote-uudistukseen ja järjestöyhteistyöhön hyvinvointialueilla sekä jäsenyyden kehittämiseen. Lisäksi päivän aikana toteutetaan työpaja, jossa suunnataan katsetta seuraavan vuoden yhteiseen toimintaan. Työpajassa jokaisella on mahdollisuus tuoda omat ideansa esille ja päästä niin halutessaan myös toteuttamaan toimintaa. Kaikki osallistujat ovat tasavertaisia ja jokaisen mielipide on arvokas. Muodostuneet työryhmät aloittavat seuraavan vuoden projektin suunnittelun.

Hallitustreffien sisällöstä ja ohjaamisesta vastaavat Reumaliiton työntekijät. Reumaliitto huolehtii päivän kustannuksista (tilat, lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit), yhdistys päättää osallistujiensa matka- ja mahdollisista majoituskustannuksista. Yhdistys voi käyttää näihin kuluihin toiminta-avustustaan.

Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan Hallitustreffit

Aika: Sunnuntai 10.9. klo 9.30-16.00
Paikka: Siilinjärvi, Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela 
Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 24.8.2023 mennessä. Alueen yhdistyksille on lähetetty kutsu Hallitustreffeille sähköpostitse 27.4.2023.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Lue lisää alueellisesta toiminnasta Yhdistysnetistä, kohdasta alueellinen toiminta.

Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueen yhteyshenkilö alueellisessa toiminnassa Reumaliitossa: Sini Hirvonen, sini.hirvonen@reumaliitto.fi, puh. 044 901 72 32.

Tilaisuus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Tervetuloa!