Hallitustreffit / Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Kainuu

-
29.3.2023
Oulu

Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa! 

Reumaliitto järjestää syksyllä 2023 kaikilla yhdeksällä alueellaan Hallitustreffit. Hallitustreffien avulla halutaan vahvistaa ja tukea jäsenyhdistysten hallituksia sekä tarjota verkostoitumisen paikka alueella. Tilaisuuteen kutsutaan kyseisen alueen yhdistysten hallitusten jäsenet sekä varajäsenet. Valtakunnallisten yhdistysten hallituksen jäsenet tai varajäsenet voivat osallistua oman asuinpaikkakuntansa mukaiseen tilaisuuteen. Tilaisuus on avoin myös alueella asuville Reumaliiton hallituksen tai valtuuston jäsenille.

Hallitustreffeillä käsitellään yhteisiä ajankohtaisia teemoja, joiden avulla tuodaan Reumaliiton strategiaa lähemmäksi yhdistysten arkea. Syksyn 2023 teemat liittyvät sote-uudistukseen ja järjestöyhteistyöhön hyvinvointialueilla sekä jäsenyyden kehittämiseen. Lisäksi päivän aikana toteutetaan työpaja, jossa suunnataan katsetta seuraavan vuoden yhteiseen toimintaan. Työpajassa jokaisella on mahdollisuus tuoda omat ideansa esille ja päästä niin halutessaan myös toteuttamaan toimintaa. Kaikki osallistujat ovat tasavertaisia ja jokaisen mielipide on arvokas. Muodostuneet työryhmät aloittavat seuraavan vuoden projektin suunnittelun.

Hallitustreffien sisällöstä ja ohjaamisesta vastaavat Reumaliiton työntekijät. Reumaliitto huolehtii päivän kustannuksista (tilat, lounas, aamu- ja iltapäiväkahvit), yhdistys päättää osallistujiensa matka- ja mahdollisista majoituskustannuksista. Yhdistys voi käyttää näihin kuluihin toiminta-avustustaan.

Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun Hallitustreffit

  • Aika: Sunnuntai 3.9. klo 10.0016.30
  • Paikka: Scandic Oulu Station, Kajaaninkatu 17, 90100 Oulu
  • Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 13.8.2023 mennessä. Alueen yhdistyksille on lähetetty kutsu Hallitustreffeille sähköpostitse 27.4.2023.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Lisätietoja:

  • Lue lisää alueellisesta toiminnasta Yhdistysnetistä, kohdasta alueellinen toiminta.
  • Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun alueen yhteyshenkilö alueellisessa toiminnassa Reumaliitossa: Jaana Sinervuo-Tarula, jaana.sinervuo-tarula@reumaliitto.fi, puh. 044 549 0344.

Tilaisuus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella. 

Tervetuloa!

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Hämeenlinna
Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa!
Jäsenyhdistysten hallitukset tervetuloa! 
Verkkotapahtuma
Tule mukaan kuulemaan, mistä itsearvioinnissa on kyse!
Valtakunnallinen
Haluatko auttaa reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaita henkilöitä löytämään oman