Facebook-luento: Reumasairaudet ja raskaus

22.8.2019

Syksyn 2019 suorilla luennoilla Reumaliiton Facebook -sivuilla reumatologi Antti Puolitaival puhuu reumasairauksista ja raskaudesta, sekä reumasairauksista miehillä. Syksyn viimeinen luento on kyselytunti.

• pe 4.10. klo 14 - 15 Reumasairaudet ja raskaus
  • pe 8.11. klo 14 - 15 Reumasairaudet ja miehet
  • pe 20.12. klo 14 - 15 Kyselytunti

Luentojen tarkoitus on tarjota uudella tavalla yleistajuista tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta kaikille kiinnostuneille. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen joko Reumaliiton Facebookin kautta tai lähettämällä viestin osoitteeseen info@reumaliitto.fi.

Luennot ovat katsottavissa jälkikäteen Facebookissa tai Reumaliiton YouTube-kanavalla. Luennoista on tehty oma soittolista.

Ilmoitus Reumasairaudet ja raskaus -Facebook luennosta

9.1.2020
Tutuksi tullut reumahoitaja-chat jatkuu tiistai-iltaisin.
30.9.2019
Pienet arkiset teot auttavat pitämään mielen hyvinvointia yllä.
17.6.2019
Hoitopolku kertoo, miten reitti lastenreuman epäilystä etenee diag

Koulutukset jäsenasioiden /- reksiterin hoitajille järjestetään seuraavasti vuonna 2020:
Turku
Reumaliiton jäsenyhdistysten ja perheiden vesiliikuntapäivä. Tule yksin, ystävän, koko perheen ja
Seinäjoki
Vertaistukijoilla on omakohtaista kokemusta reumasairaudesta tai muusta t
Turku