Årets sommarfest: Norrvalla goes Rockabilly

7.4.2017
Norrvalla

Familjernas egna sommarevenemang! I programmet bl.a. Car meet, American style buffé, Hopsis på plats med en massa hoppslott, brandkåren på plats, cruising med tipsrunda, alla typer av motorfordon äldre än 30 år välkomna med, bilutställning (Ten Outstanding, People’s Choice, “Perfect Finish”, “Engine of The Year”), försäljning, backluckeloppis, tatuerare, motivlackerare och artister för hela familjen i toppklass.

På kvällen fortsätter programmet med en riktigt härlig K-18 fest med livemusik av Stompin’ Shoes och Danny T  & the Sirens.

Camping & Hotell öppet. Bilarna kan delta i lördagens Langradin 8.7 kl. 11.

Ytterligare information om festen på evenemangets Facebooksida

Plats: Norvalla, Vöråvägen 305-307, 66600 Vörå

Ytterligare information och anmälningar:
expert inom social- och hälsovårdspolitik Noora Marjeta, tel. 044 550 3450, noora.marjeta(at)reumaliitto.fi

Kontaktperson på Folkhälsan:
verksamhets- och försäljningskoordinator Jessica Havulehto, tel. 044 788 3611, jessica.havulehto(at)folkhalsan.fi

12.12.2017
Vuoden viimeinen Reuma-lehti saapui jäsenille ja tilaajille 7.12.2017.
12.12.2017
Mielekästä, liikunnallisesti rikasta elämää fibromyalgiaa sairastaville -hanke on ed
27.9.2017
Reumayhdistysten geokätköilyprojektin kunnianhimoinen tavoite on luoda juhlavuoden k
21.9.2017
Vastaa reumaa sairastavien lasten perheille tarkoitettuun kyselyyn, jolla kartoitamm

Reumaliitto on mukana Unelmien liikuntaristeilyllä. Tule Sinäkin!
Seinäjoki
Tervetuloa Reumaliiton jäsenyhdistyksille tarkoitettuun geokätköilykoulutukseen Seinäjoelle!
Valtakunnallinen
Reumaliitto nostattaa jälleen Keltaisen Nauhan päivänä 14.3.
Turku
Tervetuloa Reumaliiton jäsenyhdistyksille tarkoitettuun geokätköilykoulutukseen Turkuun!