Årets sommarfest: Norrvalla goes Rockabilly

7.4.2017
Norrvalla

Familjernas egna sommarevenemang! I programmet bl.a. Car meet, American style buffé, Hopsis på plats med en massa hoppslott, brandkåren på plats, cruising med tipsrunda, alla typer av motorfordon äldre än 30 år välkomna med, bilutställning (Ten Outstanding, People’s Choice, “Perfect Finish”, “Engine of The Year”), försäljning, backluckeloppis, tatuerare, motivlackerare och artister för hela familjen i toppklass.

På kvällen fortsätter programmet med en riktigt härlig K-18 fest med livemusik av Stompin’ Shoes och Danny T  & the Sirens.

Camping & Hotell öppet. Bilarna kan delta i lördagens Langradin 8.7 kl. 11.

Ytterligare information om festen på evenemangets Facebooksida

Plats: Norvalla, Vöråvägen 305-307, 66600 Vörå

Ytterligare information och anmälningar:
expert inom social- och hälsovårdspolitik Noora Marjeta, tel. 044 550 3450, noora.marjeta(at)reumaliitto.fi

Kontaktperson på Folkhälsan:
verksamhets- och försäljningskoordinator Jessica Havulehto, tel. 044 788 3611, jessica.havulehto(at)folkhalsan.fi

9.3.2017
Reumaliitto nostattaa Keltaisen Nauhan päivänä 15.3.2017 kansalaiset liikkumaan.
2.2.2017
Reumatrainerit hakivat Vuokatista innostusta ja eväitä omien yhdistystensä liikuntat
26.1.2017
Reumaliitto toteuttaa keväällä 2017 kaksi valtakunnallista Iloa Elämään -tapahtumaa lapsi

Valtakunnallinen
Tervetuloa juhlimaan Luonnon päiviä!
Valtakunnallinen
Syyskuussa kampanjoidaan jälleen tukea tarvitsevien iäkkäiden ulkoilun puolesta.
Tampere
Pienperheyhdistys ry järjestää leirin, joka on suunnattu
Turku
Saunajoogan vertaisohjaajakoulutus on paikallisyhdistysten liikuntavastaaville ja liikuntav