Anna itsellesi lupa huomata hyvää -verkkoluento

24.2.2021
Verkkotapahtuma

Positiivinen asenne on opeteltavissa oleva taito. Elämän haasteissa aivoillamme on taipumus huijata meitä ja tehdä elämästämme ikävämpää kuin se onkaan.

Jotta jaksamme, voisimme hyvin ja olisimme mukavampia itsellemme ja toisillemme, meidän tulee huolehtia mielemme hyvinvoinnista. Tule mukaan jumppaamaan mieltäsi MB-Onnellisuusvalmentaja Auli Malimaan vinkeillä Reumatropin verkkoluennolle.

Aika: Keskiviikkona 14.4.2021 klo 14-15

Paikka: Sinun kotisi, Microsoft Teams -etäyhteys. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi muutama päivä ennen tilaisuutta.

Luennoitsija: MB-Onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa

Järjestäjä: Reumatroppi-hanke, Reumaliitto

Kenelle: Reumaliiton jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään omaa hyvinvointiaan ja terveyttään. Koulutus järjestetään Veikkauksen tuella ja on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen 11.4.2021 mennessä Webropolin kautta tästä linkistä!

Mainos tästä linkistä!

Reumatropin löydät myös Facebookista ja Instagramista hakusanalla "Reumatroppi" ja hankkeen kotisivuilta tästä linkistä.

Reumaliiton Reumatroppi-hankkeessa tutkitaan, etsitään ja kokeillaan erilaisia "troppeja" reuma- ja tule-sairaiden henkilöiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Reumatroppi-hanke on STEA:n rahoittama kolmivuotinen hanke, joka käynnistyi maaliskuussa 2020.

Kouluttaudu vertaistukijaksi!
Verkkotapahtuma
Tervetuloa Turun seudun Reumayhdistys ry:n kevään Tules Digirasteil -verkkotapahtumiin!
Verkkotapahtuma
Reumasairaudet, ja erityisesti nivelreuma, vaikuttavat myös jalkojen terveyteen.
Verkkotapahtuma
Liiton viestintä aloittaa kyselytunnit, joiden tarkoitus on tarjota yhdistyksille käytännönläheis