Aluevaalit tulevat – miten yhdistys voi vaikuttaa?

23.11.2021
Verkkotapahtuma

Aamukahvikeskustelu aluevaaleista ja niihin vaikuttamisesta

Tervetuloa keskustelemaan virtuaalisesti ti 14.12. klo 8–9.30!

Tilaisuus on suunnattu yhdistystoimijoille ja muille aktiivisille reumayhteisön jäsenille. Virtuaalisen tapaamisen tarkoituksena on päivittää ajankohtaista aluevaaleista ja käydä yhdessä keskustelua yhdistysten mahdollisuudesta vaikuttaa niissä. Osallistua voi matalalla kynnyksellä yhdistyksestä kuka vain aiheesta kiinnostunut ja mukaan voi tulla vain kuuntelemaankin.

Suomen ensimmäiset aluevaalit pidetään 23.1.2021. Puolueet ja ehdokkaat valmistautuvat vaaleihin paraikaa. Yhdistyksellä on mahdollisuus vaikuttaa mm. siihen mistä keskusteluja käydään, minkälaisia ehdokkaita tulee valituksi sekä jäsentensä äänestysinnokkuuteen.

Tilaisuuden aluksi ennen keskustelua kuullaan tiivis info sote-uudistuksesta ja aluevaaleista. Reumaliitosta keskustelemassa aiheesta ovat sosiaali- ja terveyspolitiikan asiantuntija Miranna Seppälä sekä kansalaistoiminnan asiantuntija Sini Hirvonen.

Halutessaan voit jo ennakolta tutustua materiaaleihin:

Tulethan sinäkin mukaan!

Ilmoittautuminen on avoinna ma 13.12. klo 10 asti: ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Tilaisuus toteutetaan Opintokeskus Siviksen tuella.

Tammikuussa ennen aluevaaleja järjestetään toinen keskustelutilaisuus, joka on avoin kaikille reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville. Siellä keskustelemme otsikolla: Miksi on tärkeää äänestää aluevaaleissa? Lisätiedot julkaistaan Reumaliiton tapahtumakalenterissa.

1.12.2021
Suomen Reumaliitto oli mukana perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun koolle kutsumassa pyö
28.10.2021
Reumaliitto on mukana usean eri tahon yhteisessä vetoomuksessa koskien monikanavarahoituk
26.10.2021
Eduskunnan valtiovarainvaliokunnan kunta- ja terveysjaosto pyysi Reumaliitolta lausun
11.10.2021
Kansallinen Reumarekisteri tarvitsee pysyvän julkisen rahoituksen

Verkkotapahtuma
Tervetuloa kuulemaan ja saamaan neuvoja vuoden 2022 toiminta-avustukseen liittyvistä asioista!
Verkkotapahtuma
Tervetuloa Reumaklubille kyselemään vuoden 2022 toiminta-avustukseen liittyvistä asioista!
Verkkotapahtuma
Tule tapaamaan muita vertaistukijoita!
Verkkotapahtuma
Tule juhlistamaan uutta tärkeää rooliasi!