Alueellinen työpaja ja tapahtuma / Varsinais-Suomi ja Satakunta

-
1.6.2022
Rauma

Jokainen jäsenyhdistys on tervetullut virkistäytymään ja suunnittelemaan yhteistä toimintaa!

Syksyllä jokaisella alueella toteutetaan työpaja, johon kutsutaan 1-2 osallistujaa alueen yhdistyksistä. Työpajan tarkoituksena on tukea yhteisten tapahtumien järjestämistä, edunvalvontaa, vaikuttamistyötä, yhdistysten kehittämistä ja jäsenhankintaa. Työpajassa suunnitellaan seuraavan vuoden toimintaa ja jokaisella yhdistyksellä on mahdollisuus tuoda omat ideansa esille ja päästä niin halutessaan myös toteuttamaan toimintaa.

Työpajassa yhdessä päätettävät asiat voivat vaikuttaa yhdistyksen omaan toimintasuunnitelmaan vuodelle 2023, sekä toiminta-avustushakuun, joten tilaisuutta ei kannata jättää väliin. Työpajan sisällöstä ja ohjaamisesta vastaa Reumaliiton työntekijä.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella järjestetään työpajan lisäksi alueellinen tapahtuma, joka sisältää koulutusta, virkistäytymistä ja yhdessäoloa koko alueen yhdistysväelle.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueellinen työpaja ja tapahtuma 2022

  • Aika: La 20.8.2022 klo 10-17 (työpaja klo 12-14.30)
  • Paikka: Etappi, Satamakatu 22 D, Rauma
  • Tapahtuman ohjelma: Kiertoajelu Maailman perintökohteessa Vanhassa Raumalla ja tutustuminen Rauman merimuseoon, Satu Gustafssonin puheenvuoro, ravintoluento ja esiintyjiä.

Lisätietoja:

  • Ilmoittautumisohje, tilaisuuden koko ohjelma ja alueellisen koordinaatioryhmän yhteystiedot löytyvät Yhdistysnetistä, kohdasta alueellinen toiminta.
  • Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen yhteyshenkilö Reumaliitossa: Kirsi Kaipainen-Pyykkö, kirsi.kaipainen-pyykko@reumaliitto.fi, puh. 044 434 1588.

Tervetuloa!

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Verkkotapahtuma
Syksyllä jokaisella alueella toteutetaan työpaja, johon kutsutaan 1-2 osallistujaa alueen yhdisty
Verkkotapahtuma
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Verkkotapahtuma
Tule kuulemaan Reumaliiton oppaasta, joka kertoo yhdistyksen vai
Heinola
Reumaliiton Järjestöpäivät kokoavat jäsenyhdistysten vu