Alueellinen työpaja ja tapahtuma / Uusimaa

-
2.6.2022
Espoo

Jokainen jäsenyhdistys on tervetullut virkistäytymään ja suunnittelemaan yhteistä toimintaa!

Syksyllä jokaisella alueella toteutetaan työpaja, johon kutsutaan 1-2 osallistujaa alueen yhdistyksistä. Työpajan tarkoituksena on tukea yhteisten tapahtumien järjestämistä, edunvalvontaa, vaikuttamistyötä, yhdistysten kehittämistä ja jäsenhankintaa. Työpajassa suunnitellaan seuraavan vuoden toimintaa ja jokaisella yhdistyksellä on mahdollisuus tuoda omat ideansa esille ja päästä niin halutessaan myös toteuttamaan toimintaa.

Työpajassa yhdessä päätettävät asiat voivat vaikuttaa yhdistyksen omaan toimintasuunnitelmaan vuodelle 2023, sekä toiminta-avustushakuun, joten tilaisuutta ei kannata jättää väliin. Työpajan sisällöstä ja ohjaamisesta vastaa Reumaliiton työntekijä.

Uudenmaan alueella järjestetään työpajan lisäksi alueellinen tapahtuma, joka sisältää koulutusta, virkistäytymistä ja yhdessäoloa koko alueen yhdistysväelle.

Uudenmaan alueellinen työpaja ja tapahtuma 2022

  • Aika: La 24.9. (työpaja klo 13-15)
  • Paikka: Nuuksio, Suomen Luontokeskus Haltia
  • Tapahtuman ohjelma: Ohjelmassa Pippa Laukan Elinvoimaa ravinnosta -luento, Luonto lautasella lounas ja kahvittelua, Reumaliiton terveiset ja Espoon Ladun ohjaamana Frisbeegolfia ja ulkoilua.

Lisätietoja:

  • Ilmoittautumisohje, tilaisuuden koko ohjelma ja alueellisen koordinaatioryhmän yhteystiedot löytyvät Yhdistysnetistä, kohdasta alueellinen toiminta.
  • Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen yhteyshenkilö Reumaliitossa: Kirsi Kaipainen-Pyykkö, kirsi.kaipainen-pyykko@reumaliitto.fi, puh. 044 434 1588.

Tervetuloa!

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Verkkotapahtuma
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Verkkotapahtuma
Reumaliitto järjestää tehtäväkohtaisia tapaamisia halli
Verkkotapahtuma
Yhdistyksen suunnittelun tueksi on liitossa laadittu vuosikello, johon on kerätty sääntömääräiset
Verkkotapahtuma
Puheenjohtajien kahvihetki Reumaliiton toiminnanjohtajan kanssa.