Alueellinen projekti / Kanta- ja Päijät-Häme

13.4.2022
Tammela

Reumaliiton alueellisen toiminnan mallin mukaisesti alueet voivat toteuttaa erilaisia projekteja syksyllä pidettävän työpajan sekä siihen mahdollisesti liittyvän tapahtuman lisäksi. Järjestettävät tilaisuudet on tarkoitettu alueen yhdistyksille. Kanta- ja Päijät-Hämeen alue järjestää omana alueellisena projektinaan keskiviikkona 18.5. klo 12 – 16 retken Tammelan Torronsuolle.

Tilaisuus on tarkoitettu Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen yhdistyksille. Tarkemmat tiedot retkestä on lähetetty sähköpostitse yhdistyksiin.

Lisätietoja:

• Alueellisen koordinaatioryhmän yhteystiedot löytyvät Yhdistysnetistä, kohdasta Alueellinen toiminta.
  • Kanta- ja Päijät-Hämeen alueen yhteyshenkilö Reumaliitossa: Jaana Sinervuo-Tarula, jaana.sinervuo-tarula(at)reumaliitto.fi, puh. 044 5490 344.

Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Verkkotapahtuma
Tule kuulemaan Reumaliiton oppaasta, joka kertoo yhdistyksen vai
Verkkotapahtuma
Ohjaatko jotakin ryhmää? Tule verkostoitumaan ja jakamaan vinkkejä syyskauden alkaessa!
Heinola
Reumaliiton Järjestöpäivät kokoavat jäsenyhdistysten vu