Alueellinen projekti / Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa

13.4.2022
Seinäjoki

Reumaliiton alueellisen toiminnan mallin mukaisesti alueet voivat toteuttaa erilaisia projekteja syksyllä pidettävän työpajan sekä siihen mahdollisesti liittyvän tapahtuman lisäksi. Järjestettävät tilaisuudet on tarkoitettu alueen yhdistyksille. Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alue järjestää omana alueellisena projektinaan perjantaina 20.5. klo 12 – 16 edunvalvontatilaisuuden ”Tiedätkö etusi ja oikeutesi” Seinäjoella.

Tilaisuus on tarkoitettu Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen yhdistyksille. Tarkemmat tiedot tilaisuudesta on lähetetty sähköpostitse yhdistyksiin.

Lisätietoja:

• Kutsu tilaisuuteen
  • Tilaisuuden ohjelma
  • Alueellisen projektiryhmän yhteystiedot löytyvät Yhdistysnetistä, kohdasta Alueellinen toiminta.
  • Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueen yhteyshenkilö Reumaliitossa: Jaana Sinervuo-Tarula, jaana.sinervuo-tarula(at)reumaliitto.fi, puh. 044 5490 344.

Verkkotapahtuma
Tervetuloa virtuaaliseen keskusteluhetkeen sote-uudistuksesta!
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Verkkotapahtuma
Tule kuulemaan Reumaliiton oppaasta, joka kertoo yhdistyksen vai
Verkkotapahtuma
Ohjaatko jotakin ryhmää? Tule verkostoitumaan ja jakamaan vinkkejä syyskauden alkaessa!