Alla ut på nätet eller Joka mummi ja vaari nettiin

14.8.2017
Helsingfors

På kurserna Joka mummi ja vaari nettiin lär du dig grundläggande färdigheter i att använda dator med de mest centrala programmen och apparna. Kurserna riktar sig främst till seniorer och omfattar 5 skolningstillfällen inklusive distansarbete och uppgifter. Handledningen också på svenska.

Målgrupp: De seniorer för vilka datoranvändning inte är bekant och vilka önskar praktiskt orienterad handledning. Deltagarna använder egna apparater. Tag alltså med den egna bärbara PC:n, pekdatorn eller smarttelefonen.

Kursdag är torsdag 5.10, 12.10, 19.10, 26.10 och 2.11 kl. 13 - 15, med en kaffepaus. Kursen är avgiftsfri för deltagarna.

Plats: Helsingin Reumayhdistys, Korpasbackavägen 6, Helsingfors, transportförbindelser

PROGRAM, pdf

Kom gärna med. Det är trevligt att lära sig när kamrater handlededer. Varje kurs kan ta emot 10 deltagare.

Anmäl dig senast den 21.9 till Helsingin Reumayhdistys, tel. 050 431 88 61 (öppet mån., tis., tors. kl. 10 - 14 och ons. kl. 14 - 18) eller  helsingin.reumayhdistys(at)kolumbus.fi

Arrangör: Reumaförbundet i Finland i samarbete med Helsingin Reumayhdistys och Studiecentralen Sivis

31.5.2017
Miten on mahdollista, että ensimmäisistä opiskeluvuosistani on aikaa jo parikymmentä vuotta
2.5.2017
Digitaalisten palveluiden yleistyessä tarve tavata ihmisiä kasvokkain ei ole kadonnut mihinkään.
12.4.2017
Reumaliitto kiittää kaikkia Pieni ele -keräykseen osallistuneita yhdistyksiään, niiden vapaaehtoi
30.3.2017
Jokainen on oman elimistönsä paras asiantuntija, olen kuullut sanottavan.

Sinustako nettiopastaja?
Seinäjoki
Koulutus järjestetään Seinäjoen järjestötalossa viikonloppuna 27.-29.10.2017.
Seinäjoki
Tervetuloa Reumaliiton jäsenyhdistyksille tarkoitettuun geokätköilykoulutukseen Seinäjoelle!
Turku
Koulutuspäivä on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen yhdistysten halli