70v Reumaliiton Kesäpäivät ja Iloa Elämään -lastentapahtuma laineilla

9.12.2016

Tietoa, tukea, toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa kaikenikäisille Silja Europalla!

Hyvänmielen kesäristeily on avoin kaikille tuki-ja liikuntaelinterveydestä kiinnostuneille
aikuisille ja
lapsille perheineen!

HUOM! Jos esimerkiksi sairastat itse, niin omat lapsesi tai lapsenlapsesi ovat tervetulleita myös osallistumaan Iloa Elämään -tapahtumaan!!

Näin yhdistyy ilo ja hyöty monella tapaa.

Helsinki - Tallinna - Helsinki 22 h risteily.

• lähtö la 27.5. klo 18.30
  • paluu su 28.5. klo 16.00

Huomioikaa täsmennetyt hinnat! Risteily hinnat alk. 58,50 euroa / henkilö sisältäen buffet-illallisen ja -aamiaisen. Buffet-illallisajat klo 17.15 ja 20.30. Illallisen voi vaihtaa myös seuraavan päivän lounaaseen.
Lounaskattaukset klo 12 ja 14.15.

Varaukset www.matkapojat.fi/reumaliitonkesapaivat tai puh. 010 232 31 09 (ark. klo 8 - 17).

Alustava ohjelma (tarkentuu kevään aikana)

27.5.
klo 19 - 19.30 TERVETULOA! Yhteinen hetki - tavataan toisemme,
nostetaan malja ja käydään risteilyn ohjelma läpi.

Illalla Silja Europan lavalle nousevat Virve Rosti ja Divet Show.

28.5.
klo 9 - 13.30 Kesäpäivät Laineilla  & lasten Iloa Elämään -tapahtuma

• Kesäpäivillä Europa laivan upean oman tarjonnan lisäksi tapahtumamme tarjoaa keskusteluhetkiä mm. reumahoitaja Outi Reunasen ja ravitsemusterapeutti Laura Heikkilän kanssa - pääset kokeilemaan kanteleen soittoa, tekemään hauskoja käsitöitä, liikkumaan Tinjan liikuntapisteellä jne..
    Tietoiskut pyörivät tapahtuman aikana kokoajan - kuulet tietoiskuja mm.mielen hyvinvoinnista, ravinnosta, saat monenlaisia vinkkejä arkeesi ja yhdistystoimintaan!
    Ja mikä parasta, voit ottaa lapset tai vaikka lapsenlapset mukaan. Iloa Elämään osiossa lapsille kaikenlaista hauskaa tekemistä ja kokemista! Kyse ei siis ole normaalista risteilystä, vaan reissusta, jonka runsas
    anti varmasti ilahduttaa kaikenikäisiä!

• Iloa Elämään tarjoaa lapsiperheille omaa hauskaa, ohjattua toimintaa. Luvassa askartelua, liikuntaa, laivaseikkailua ja paljon muuta hauskaa! Tapahtuman aikana vieraillaan myös komentosillalla kyselemässä kapteenin kuulumisia :)

Lasten kanssa tapahtumaan osallistuvat aikuiset saavat keskustella mm. ravintoterapeutin ja reumahoitajan kanssa ja tapahtumassa myös halukkailla mahdollisuus kuulla parisuhdekeskus Katajan mielenkiintoinen luento. Luennon ajan lapset voivat puuhastella toimintapajoissa.

Aikaa jää mukavasti myös ruokailuun, ostoksiin ja vaikka kylpyläosastossa vierailuun!

klo 16.00 Laiva Helsingissä

Ohjelma, pdf

Otetaan kesä vastaan yhdessä!

kesäpäivät

20.6.2017
Sain tämän vuoden tammikuussa selityksen pitkään jatkuneille säryilleni.
31.5.2017
Miten on mahdollista, että ensimmäisistä opiskeluvuosistani on aikaa jo parikymmentä vuotta
2.5.2017
Digitaalisten palveluiden yleistyessä tarve tavata ihmisiä kasvokkain ei ole kadonnut mihinkään.
12.4.2017
Reumaliitto kiittää kaikkia Pieni ele -keräykseen osallistuneita yhdistyksiään, niiden vapaaehtoi

Norrvalla
Familjernas egna sommarevenemang! I programmet bl.a.
Pori
Reumaliitto on juhlavuoden kunniaksi mukana SuomiAreenalla heinäkuussa 10.-14.7.2017
Pori
Tervetuloa Sairaan hyvät duunarit hommiin -keskustelutilaisuuteen tiistaina 11.7.
Helsinki
Tervetuloa Reumaliiton jäsenyhdistyksille tarkoitettuun geokätköilykoulutukseen Helsinkiin!