70v Reumaliiton Kesäpäivät ja Iloa Elämään -lastentapahtuma laineilla

9.12.2016

Tietoa, tukea, toimintaa ja mukavaa yhdessäoloa kaikenikäisille Silja Europalla!

Hyvänmielen kesäristeily on avoin kaikille tuki-ja liikuntaelinterveydestä kiinnostuneille
aikuisille ja
lapsille perheineen!

HUOM! Jos esimerkiksi sairastat itse, niin omat lapsesi tai lapsenlapsesi ovat tervetulleita myös osallistumaan Iloa Elämään -tapahtumaan!!

Näin yhdistyy ilo ja hyöty monella tapaa.

Helsinki - Tallinna - Helsinki 22 h risteily.

• lähtö la 27.5. klo 18.30
  • paluu su 28.5. klo 16.00

Huomioikaa täsmennetyt hinnat! Risteily hinnat alk. 58,50 euroa / henkilö sisältäen buffet-illallisen ja -aamiaisen. Buffet-illallisajat klo 17.15 ja 20.30. Illallisen voi vaihtaa myös seuraavan päivän lounaaseen.
Lounaskattaukset klo 12 ja 14.15.

Varaukset www.matkapojat.fi/reumaliitonkesapaivat tai puh. 010 232 31 09 (ark. klo 8 - 17).

Alustava ohjelma (tarkentuu kevään aikana)

27.5.
klo 19 - 19.30 TERVETULOA! Yhteinen hetki - tavataan toisemme,
nostetaan malja ja käydään risteilyn ohjelma läpi.

Illalla Silja Europan lavalle nousevat Virve Rosti ja Divet Show.

28.5.
klo 9 - 13.30 Kesäpäivät Laineilla  & lasten Iloa Elämään -tapahtuma

• Kesäpäivillä Europa laivan upean oman tarjonnan lisäksi tapahtumamme tarjoaa keskusteluhetkiä mm.reumahoitajan ja ravintoterapeutin kanssa - pääset kokeilemaan kanteleen soittoa, tekemään hauskoja käsitöitä, liikkumaan Tinjan liikuntapisteellä..
    Tietoiskut pyörivät tapahtuman aikana kokoajan - kuulet tietoiskuja mm.mielen hyvinvoinnista, ravinnosta, saat monenlaisia vinkkejä arkeesi ja yhdistystoimintaan! Ja mikä parasta, voit ottaa lapset tai vaikka lapsenlapset mukaan. Iloa Elämään osiossa lapsille kaikenlaista hauskaa tekemistä ja kokemista! Kyse ei siis ole normaalista risteilystä, vaan reissusta, jonka runsas
    anti varmasti ilahduttaa kaikenikäisiä!

• Iloa Elämään tarjoaa lapsiperheille omaa hauskaa, ohjattua toimintaa. Luvassa askartelua, liikuntaa, laivaseikkailua ja paljon muuta hauskaa! Tapahtuman aikana vieraillaan myös komentosillalla kyselemässä kapteenin kuulumisia :)

Lasten kanssa tapahtumaan osallistuvat aikuiset saavat keskustella mm. ravintoterapeutin ja reumahoitajan kanssa ja tapahtumassa myös halukkailla mahdollisuus kuulla parisuhdekeskus Katajan mielenkiintoinen luento. Luennon ajan lapset voivat puuhastella toimintapajoissa.

Aikaa jää mukavasti myös ruokailuun, ostoksiin ja vaikka kylpyläosastossa vierailuun!

klo 16.00 Laiva Helsingissä

Ohjelma, pdf

Otetaan kesä vastaan yhdessä!

kesäpäivät

12.4.2017
Reumaliitto kiittää kaikkia Pieni ele -keräykseen osallistuneita yhdistyksiään, niiden vapaaehtoi
30.3.2017
Jokainen on oman elimistönsä paras asiantuntija, olen kuullut sanottavan.
17.3.2017
Ilmoittauduin vuosi sitten vapaaehtoisesti haastateltavaksi Reuma-lehteen.
7.2.2017
Kymmenen vuotta sitten nivelreumaan sairastunut Emilia Viherkoski k

Helsinki
Leiri on suunnattu vähintään 15 vuotta täyttäneille, pitkäaikaissairauksia sairastav
Helsinki
Tervetuloa Reumaliiton yhdistystoiminnan koulutukseen!
Espoo
Koko perheen iloinen liikuntapäivä luonnonhelmassa Nuuksiossa, Pitkäjärven rannalla,
Esbo
En glad motionsdag för hela familjen ute i naturen i Noux vid stranden till Lång