10–14-vuotiaiden nuorten vertaisleiri

-
17.5.2022
Kouvola

HUOM! Leiri on valitettavasti jouduttu perumaan vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. Ilmoittautuneille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.

 

Järjestämme 1014-vuotiaille nuorille yhden yön vertaisleirin Nuorisokeskus Anjalassa 17.-18.9.

Leiri järjestetään yhteistyötapahtumana Psoriasisliiton ja IBD ja muut suolistosairaudet ry:n kanssa. Nuorten omassa vertaisviikonlopussa on luvassa erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja nuorten toiveiden mukaan. Leirin tavoitteena on päästä tutustumaan toisiin vertaisnuoriin sekä pitämään hauskaa yhdessä.

Aloitamme leirin lauantaina puoliltapäivin ja leiri päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Leirin hinta on 30€/nuori, mikä sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman.

Leirille ovat tervetulleita itsesairastavien nuorten lisäksi heidän kaverinsa tai sisaruksensa (1 kaveri/sisarus nuorta kohti). Leirille mahtuu mukaan 30 nuorta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

10-14-vuotiaitten nuorten vertaisleiri Nuoriskokeskus Anjalassa 17-18.9. Kuvassa kaksi piirrettyä hahmoa, joista toinen toisen reppuselässä.

Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta viimeistään 17.7.2022. Osallistumisen peruminen kuluitta on mahdollista ilmoittautumisajankohdan päättymiseen saakka.

Leiripaikkamme Nuorisokeskus Anjala sijaitsee noin 25km päästä Kouvolasta. Järjestämme tarpeen mukaan yhteiskuljetuksen Kouvolasta.

 

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja voit kysyä:

Heta Rissaselta heta.rissanen@reumaliitto.fi, p. 0447841777. 

Aiheeseen liittyvät uutiset ja blogit

15.2.2023
Uusi verkkopalvelu helpottaa omaan tilanteeseen sopivan vertaistukijan löytämistä.
26.1.2023
Reumaliitto haluaa innostaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja lisätä myönteisiä kokemuk
1.12.2022
Reumaliiton televisioarpajaiset näkyvät Nelosella joulu-maaliskuus
26.9.2022
Pitkäaikaissairauden oireet, kuten väsymys ja kivut, eivät välttämättä näy ulospäin,

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Valtakunnallinen
Pulinaa ja pulikointia -viikonlopputapaaminen reumasairautta sairastavien lasten p