Uutiskirjeet

Uutiskirjeessä kerrotaan Reumaliiton ajankohtaisista asioista. Lapsireumaperheille on oma uutiskirje. Yhdistyskirje palvelee yhdistysten toimintaa.

Reumaliiton uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Kerromme ajankohtaista tietoa Reumaliiton toiminnasta ja vaikuttamistyöstä kaikille kiinnostuneille ja sidosryhmillemme.

Lapsiperheiden uutiskirje

Tiedotamme lastenreumasairauksia sairastavien lasten ja ja perheiden palveluistamme ja tapahtumistamme omalla uutiskirjeellä. Liity joukkoon ja tilaa perheiden uutiskirje!

Harvinaisten sairauksien postituslista

Liity Reumaliiton ylläpitämälle harvinaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien postituslistalle

Yhdistyskirje

Yhdistyskirje on Reumaliiton jäsenyhdistyksille suunnattua ajankohtaista tietoa toiminnan tueksi. Yhdistyskirjeen löydät Yhdistys-
netistä / Toimiva yhdistys (vaatii kirjautumisen).