Reuma-lehti

reuma-lehden kansi Reuma-lehti tarjoaa tietoa ja tunnetta. Lehti on monipuolinen, luotettava ja elämänmakuinen julkaisu tule-tiedonnälkään.

Reuma-lehdessä julkaistaan tietoa reumasairauksista ja muista tuki- ja liikunta-elinsairauksista yleistajuisesti. Se kertoo tutkimuksesta ja hoitokäytännöistä, kuntoutuksesta, palveluista ja sosiaaliturvasta sekä välittää tarinoita arjesta reumasairauksien kanssa.

Lehti palvelee laajaa jäsenkenttää järjestölehtenä välittäen yhdistysten ja liiton uutisaineistoa ja ilmoituksia.

Suomen Reumaliiton äänenkannattajana lehti käsittelee sairaiden oikeuksien valvontaan liittyviä kysymyksiä ja välittää liiton kannanottoja. Lehdellä on vakituinen toimitus ja laaja asiantuntijoista ja lääketieteen erikoistoimittajista koostuva avustajajoukko. Osa lehden aineistosta julkaistaan myös ruotsiksi.

Liittymällä jäseneksi Suomen Reumaliiton paikallisyhdistykseen saat lehden jäsenetuna. Lehden voi myös tilata. Vuosikerran tilaushinta on 25 euroa vuonna 2016.

Vuosi 2016 on Reuma-lehden 64. ilmestymisvuosi. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Tilaa Reuma-lehti

Ilmoita osoitteenmuutos

Tervetuloa Reuma-lehden lukijoiden joukkoon!

Riitta Katko, päätoimittaja, riitta.katko(at)reumaliitto.fi, p. 040 554 68 22

Vuoden 2016 teemat ja ilmestymispäivät

1. Lasten reumasairaudet, ilmestyy 2.3.2016
  2. Reumasairauksien genetiikka, ilmestyy 4.5.2016