Vastaa kyselyyn mielen hyvinvoinnista

10.4.2019

Reumaliiton tämän vuoden teemana on mielen hyvinvointi. Vastaa lyhyeen kyselyyn ja kerro, miten pidät huolta mielesi hyvinvoinnista. Vastauksia käytetään tukena reumaviikon Mielen hyvinvointi -kampanjan materiaalien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Kysely on suunnattu reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville ihmisille. Kyselyn vastausaikaa on pidennetty. Voit vastata kyselyyn vielä keskiviikkoon 17.4. asti.

Kyselyyn pääset tästä.

3.5.2022
Mitenkäs jäykkä koppura minä jo olen, ihmettelin itsekseni aina ratsastustunnin päät
28.4.2022