Kysy reumahoitajalta

25.4.2019

Reumahoitaja vastaa kysymyksiin chat-palvelussa Reumaliiton verkkosivulla touko-kesäkuussa 2019. Reumahoitaja-chat on avoinna tiistai- ja torstai-iltaisin. Se tarjoaa sairastaville mahdollisuuden kysyä lyhyitä, itseä askarruttavia kysymyksiä.

Reumahoitajalta voi kysyä omahoidosta tai esimerkiksi lääkkeisiin ja niiden käyttämiseen, rokotuksiin, matkustamiseen tai leikkauksiin liittyviä kysymyksiä.

Toukokuun aikataulu

• Toukokuussa tiistaisin klo 17.00–19.00
  • Toukokuussa torstaisin klo 16.30–18.30 (ei helatorstaina)

Kesäkuun aikataulu

• Kesäkuussa tiistaisin ja torstaisin 17.00–19.00
  • Ennen kesätaukoa chat-palvelu on auki viimeisen kerran torstaina 13.6.

Ohjeet chatin käyttöön

Kun reumahoitaja-chat on avoinna, se näkyy Reumaliiton verkkosivun oikeassa alalaidassa. Aloita klikkaamalla Chat avoinna -kuvaketta. Kirjoita kysymyksesi avautuvaan ikkunaan. Sinulle vastataan mahdollisimman pian. Chat-keskustelun näkevät ainoastaan kysyjä ja vastaaja.

Sama hoitaja ei ole paikalla joka päivä, vaan vastaaja voi vaihtua kerrasta toiseen.

Mihin chat ei ole tarkoitettu?

Palvelu ei vastaa käyntiä omalla lääkärillä tai terveydenhuollon ammattilaisella. Palvelun kautta ei ole mahdollista saada diagnoosia, lähetteitä, reseptejä tai suosituksia lääkäreistä tai terveydenhuollon ammattilaisista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Reuma-aapinen antaa yksityiskohtaista, ajan tasalla olevaa tietoa reumasairauksista, -lääkkeistä ja reumasairauden kanssa elämisestä.

Lue kysymyksiä ja vastauksia reumasairauksista ja ravitsemuksesta.

Chat-palvelun toteuttamisen mahdollistavat Novartis ja UCB.

Kuvituskuva kädet tietokoneen näppäimistöllä
Kuva: Fotolia

20.6.2019
Eurooppalainen potilasakatemia EUPATI välittää tietoa lääketutkimuksesta