Pohjois-Suomen reumalapset ja -nuoret ry

Pohjois-Suomen reumalapset ja -nuoret ry tarjoaa virkistystoimintaa ja vertaistukea kaikille pohjoissuomalaisille lapsiperheille.

Toimintaa vetävät vapaaehtoisvoimin reumalasten vanhemmat. Yhdistys on perustettu vuonna 1989, ja toimintamme tarkoituksena on tukea lapsia ja heidän perheitään välittämällä tietoa sekä jakamalla yhteisiä kokemuksia. Yhdistys järjestää virkistystoimintaa jäsenperheilleen.

Meillä on myös suljettu Facebook-ryhmä, joka löytyy yhdistyksen nimellä.

Jäsenyyden hinta 25 €/perhe/vuosi.

Jäseneksi voit ilmoittautua jäsenvastaava Katja Laakkoselle: pohjoissuomen.reumalapset(a)gmail.com.

Voit liittyä myös kannatusjäseneksi samalla jäsenmaksulla. Otamme mielellämme vastaan myös muita lahjoituksia, jotka menevät suoraan lasten virkistystoimintaan.

Kevättapahtumassa toukokuussa 2014 pääsi kokeilemaan ratsastusta. Yhdeksän perhettä viihtyi Kukka- ja eläinpuisto Escurialissa. "Maailman paras päivä!" kommentoi 7-vuotias osallistuja.

Henna Nieminen, pj
pohjoisen.reumalapset(at)gmail.com

12.12.2018
Ole mukana auttamassa – ilahduta aineettomalla lahjalla!
29.5.2018
Nuorena saatu reumadiagnoosi voi tuntua epäreilulta.
15.5.2018
Reumaliitto on julkaissut ensitietoesitteen 13–17 vuotiaille nuorille, jotka ovat ju
1.2.2018
Reumaliitto on julkaissut Lastenreuma ja liikunta -oppaan, jonka monet harjoit