Tietoa sivuista

Sivustosta vastaa Suomen Reumaliitto ry. Voit antaa palautetta sivuista osoitteeseen info@reumaliitto.fi tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Sivustolla esitetyistä sisällöistä vastaa Suomen Reumaliitto ry, ja sisältö on tekijänoikeudellisesti suojattua. Reuma-aapisen ja oppaiden tietoja saa julkaista lähde mainiten. Reumaliitto vastaa myös seuraavien erillissivustojensa sisällöistä: Reumaliiton punkki-sivut, Keltaisen Nauhan Päivä ja jokamumminettiin.fi

Sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa KWD Digital.

Reumaliitto.fi-sivustolla on käytetty sekä Reumaliiton kuvia että kuvituskuvia. Kuvien kopioimiseen ja käyttämiseen on kysyttävä lupa, ellei kuvan yhteydessä ole toisin mainittu.