Harvinaiset-päivä 2010

2.3.2010

Harvinaiset-päivän Suomen tapahtumaan Tiedekeskus Heurekassa kävi tutustumassa useampi sata henkilöä ja paikalla olivat voimakkaasti mukana harvinaisiin sairaus- ja vammaryhmiin kuuluvat. Perinnöllisyyslääketieteen professori Jaakko Ignatiuksen luentoa kiiteltiin ajatuksia herättävyydestään ja DECIDE-keskustelupeli harvinaislääkkeistä tempaisi keskustelijat mukaansa niin, että aika oli loppua kesken. Onnistunut teemapäivä antaa hyvät eväät tulevien vuosien Harvinaiset-päivien järjestelyille. Kiitokset myös Harvinaiset-päivän suojelijalle, peruspalveluministeri Paula Risikolle.

Vietetty Harvinaiset-päivä oli järjestyksessä kolmas ja Suomen järjestelyistä vastasi Harvinaiset-verkosto, http://harvinaiset.fi/, yhteistyössä Tiedekeskus Heurekan kanssa.

Päivä oli hyvä osoitus siitä, että harvinaisissa on tietoa ja voimaa!

Suomen Reumaliitto hallinnoi Yksi ovi - monta ikkunaa hanketta.

Lue lisää ja katso valokuvia päivästä.

Katso myös tästä valokuvia.

Lisätietoja:
Projektikoordinaattori Lauri Kervinen