Vielä ehtii vertaistukijoiden peruskurssille syyskuussa

6.8.2019

Seuraava Reumaliiton vertaistukijoiden peruskurssi järjestetään Tampereella 21.–22.9.2019. Kurssi antaa perusvalmiudet toimia vertaistukijana. Vertaistukijaverkostoon kaivataan vahvistusta SAPHO:a, jättisoluarteriittia ja Behcetin oireyhtymää sairastavista. Muidenkin harvinaisryhmien edustajat ovat tervetulleita mukaan.

Kurssi on harvinaisia reumasairauksia sairastaville maksuton sisältäen ohjelman, ruokailut sekä majoituksen kahden hengen huoneessa tarvittaessa. Matkakulut korvataan halvinta mahdollista kulkuneuvoa käyttäen. Kurssilla käsitellään mm. vertaistukijan roolia ja vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja kurssista löydät esimerkiksi Harvinaisia-lehdestä 1/2019 (klikkaamalla linkkiä aukeaa lehden pdf-versio). Kurssille ilmoittaudutaan tämän linkin kautta.

Ilmoittautumiset 6.9. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Usean henkilön kädet ovat yhdessä yhteistyön merkiksi.
Kuvituskuva Pexels.com

20.6.2019
Eurooppalainen potilasakatemia EUPATI välittää tietoa lääketutkimuksesta
25.4.2019